Güç seçeneklerinde yüksek performans ve güç tasrrufu modu yok

Onu sonradan fark ettim. Seçeneği seçip sonraki ekranda sandım o ekran görüntüsünü. Ama kod ile oluşmuş şekilde geliyor olması lazım.

Bildiğim kadarıyla yüksek performansın esprisi gereksiz şekilde işlemci minimum durumunu yüksekte tutması. Zaten asıl olay plan özellikleri kısmında.

Aynen hocam bende nihaide kullanıyordum bilgisayarı kapatınca da gitmiyordu bilgisayara format attım ondan sonra ayarları yaparkende dengelide bıraktım.

Bilen bir kişi yazmış 16 mesaj olmuş yahu.

Sonradan ekleyebiliyorsun. Sende olmadığını kanıtlamak için 57 tane görsel atmana gerek yok. Silinebilen bir şey, muhtemelen silmişsindir veya bir şekilde gelmemiştir, olabilir.
Güç ayarlarına girip solda güç planı oluştura bas. Oradan seçeceğini seç. Bu kadar basit.

Yoksa bile CMD'ye şunları yazıp getirebiliyor olman gerek.
57 görsel atmadım öncelik olarak görsel olarak atın diyorsunuz sonradan neden 57 görsel atıldı diyorsunuz sorunu yazıyoruz attığınız kod u cmd yönetici olarak çalıştırıyor geliyor ama laptop u kapatıp açınca gidiyor sadece DENGELİ kalıyor diyorum

Chipset INF ve Management Engine sürücülerini yükleyin eğer BIOS'tan SpeedShift kapatmadıysanız.

Düzelmesi gerekiyor.

@Zazapaculya
İlgili araçları bu siteden indirebilirsiniz. Dediğim yazılımlar Chipset kategorisi içerisinde mevcut.

Kurduktan sonra yeniden başlatın.

Chipset INF bu var

Management Engine bunu bulamadım
Chipset INF ve Management Engine sürücülerini yükleyin eğer BIOS'tan SpeedShift kapatmadıysanız.

Düzelmesi gerekiyor.

@Zazapaculya
İlgili araçları bu siteden indirebilirsiniz. Dediğim yazılımlar Chipset kategorisi içerisinde mevcut.

Kurduktan sonra yeniden başlatın.

Dosya Ekleri

• 6.png
    6.png
    217,9 KB · Görüntüleme: 80
Farketmez bence deneyin altı üstü Chipset sürücüsü Performansa etki etmez pek de öyle. Bu arada sitedekinin nasıl sürümü düşük? Çok garip gerçekten. Siz kuruluma devam edin.
Yaptım onu.

Orda Yönetim Motoru ibaresi yazıyor. Onu kuracaksınız Chipset kategorisi içindeki.

bunu indirdim ama kurulmuyor hata veriyor dosya içerisindeki 2 adet dosya

Yaptım onu.

Orda Yönetim Motoru ibaresi yazıyor. Onu kuracaksınız Chipset kategorisi içindeki.

bunu indirdim ama kurulmuyor hata veriyor dosya içerisindeki 2 adet dosya
Hatayı atabilir misiniz?

Bu arada yine de yeniden başlatıp dener misiniz?
Monster kontrol merkezinde kendi güç modunun olması lazım yüksek performans, oyun modu gibi bir bakar mısın?
Olmaz. SpeedShift erişimi için sürücü lazım hocam. Uygulamasında olsa ve seçse bile ayarlar Dengeli gibi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı