Güç tuşu çalışmıyor

batuhanhiz

Centipat
Bilgisayarımın power tuşuna bastığım halde bilgisayarda yanıt yok. Power supply söktüm yeşil, siyaha akım ilettim fanı çalışıyor power supply'in fakat bilgisayarımda en ufak oynama yok. Sorun nelerdir neler yapılabilir? Teşekkürlerimi sunuyorum sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power tuşunun kablosunu takip edin orada pinler vardır o pinlerden pws (powerswitch)
Olan pinleri metal yardimiyla kısa devre yapın. Muhtemelen power switch kablosu işlevini yerine getirmiyor.

Nasıl yapabiliriz hocam fazla bilgim yok soketi çıkarttıktan sonra birde korkum şu anakart,,işlemci zarar görmüşmüdür malum istanbulda 2 gün önce şimşek çakıyordu ama bilgisayar kapalıydı

Hocam power butonunun kablosunu takip edin. Pws+ ve Pws- |+ |- şöyle iki pin var o ikisini tornavida veya bir metal ile temas ettirin kısa devre olur ve buton görevi görür eğer işlem sonunda pc açılır ise sorun power butonundadır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı