Peki onarılma şansı varmıdır acabaBilgisayar hiç açılmıyorsa sorun ya güç kaynağında, ya güç kaynağı bağlantılarında ya da güç kaynağı kablolarındadır.
Gene masraf çıktı anlaşılan tamda satmak üzereydim pc yi :'(Pek tabii, çok basit bir şey olabileceği gibi PSU kaynaklı bir arıza da olabilir. Bu durumda onarım yerine yeni PSU almak daha mantıklı bir seçenek olur.
Denedim ama maalesef işe yaramadı. Psu nun yanıp yanmadığını öğrenmenin başka bi yolu yokmudur peki elimde başka güç kaynağı yok maalesef. Ayrıca alakası varmıdır bilmem ama anakartın üstündeki ışıklar ve farenin ışığı yanıyor ama klavyeyi taktığımda farenin ışığı sönüyor anakart ışığı ise sönüp birdaha yanıyor.Power arızası gibi duruyor başka power ile test etme şansınız varsa test edin. Statik elektrikte birikmiş olabilir power fişini çıkartın güç tuşunu kapatın kasanın açma tuşuna 10-15 kere arka arkaya basın 1 dk sonra güç kablosunu takın güç tuşuna basın açmaya çalışın açılmazsa sorun büyük ihtimalle power diye düşünüyorum.
Merhaba sorununu çözdünüz mü,çözdüyseniz nasıl çözdünüz?Denedim ama maalesef işe yaramadı. Psu nun yanıp yanmadığını öğrenmenin başka bi yolu yokmudur peki elimde başka güç kaynağı yok maalesef. Ayrıca alakası varmıdır bilmem ama anakartın üstündeki ışıklar ve farenin ışığı yanıyor ama klavyeyi taktığımda farenin ışığı sönüyor anakart ışığı ise sönüp birdaha yanıyor.
biraz geç oldu ama bilgisayarcıya götürdüğümde sorunun anakartta olduğunu söyledi pek anlam veremedim açıkçası.Merhaba sorununu çözdünüz mü,çözdüyseniz nasıl çözdünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.