Güç Zehirlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sisteme biat edemeyiz. Bir haksızlık varsa, konu açma yetkimden asla iktisat etmeyeceğim.

Ama siz edebilirsiniz Neşeli Enginar Bey.

Acikcasi yazinizdan birsey anlamadim, iktisat etmek nedir diye arattim, ama neyden iktisat edecegimi yine anlamadim. Ya anlayisizligim üstümde ya da anlatamadiniz :)

Çok mühim bir şey değildi Enginar bey. :)

Tüm yorumlara saygı duyarım.

Fakat açılan şikayet başlıklarının fazlalığını forumun huzurunu bozma potansiyeli olan bir durum olarak görmemeniz gerekir.

Neticede kimse buranın huzuruna göz dikmiyor ve demokratik itirazların da bu forumda bir yeri var.

Her neyse, meselenin benim adıma bir sıcaklığı kalmamıştır.

Ben meramımı beyan ettim.

Bu forumdaki herkesi seviyor ve sayıyorum.

Cümleten iyi sosyaller.

Çok mühim bir şey değildi Enginar bey. :)

Tüm yorumlara saygı duyarım.

Fakat açılan şikayet başlıklarının fazlalığını forumun huzurunu bozma potansiyeli olan bir durum olarak görmemeniz gerekir.

Neticede kimse buranın huzuruna göz dikmiyor ve demokratik itirazların da bu forumda bir yeri var.

Her neyse, meselenin benim adıma bir sıcaklığı kalmamıştır.

Ben meramımı beyan ettim.

Bu forumdaki herkesi seviyor ve sayıyorum.

Cümleten iyi sosyaller.

Sizin gibi saygili insanlara ben daha cok saygi duyarim, lakin beni yanlis anlamissiniz. Burada yapilan tüm haksizliklara hatta sahsimla uzaktan yakindan alakali olmayan haksizliklara dahi yönetime karsi en sert tavir alan insanlardan biriyim. Sanirim beni iyi kötü taniyan herhangi biri bu tasdikleyecektir.

Ben zaten huzura birilerinin göz diktigini ima etmedim, ama sonuca bakacak olursak huzurun bozuldugu gercegini göz ardi edemeyiz.

Ayrica ben de seni seviyorum Mayk :)

@Neşeli Enginar ve @Silinen üye siz böyle tartışırken (pozitif bir tartışma), aklıma birden Sakıp Sabancı ve Vehbi Koç'un Uğur Dündar'ın konuğu olduklarında yaptıkları konuşmalar geldi. :)
Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim bazı ceza ve mesaj düzenleme politikalarının yanlış olduğu düşüncesindeyim. Zira gereksiz yere düzenlenen konu içerikleri var ve içerisinde düzenlendikten sonra bile hata oluyor, ardından o mesajı yazan ceza alıyor. Bunlar bazı kullanıcıları (özellikle yeni) Sosyal'den soğutmak veya yönetime tavır aldırmaktan başka bir şey yapmayacaktır.

@Neşeli Enginar ve @Silinen üye siz böyle tartışırken (pozitif bir tartışma), aklıma birden Sakıp Sabancı ve Vehbi Koç'un Uğur Dündar'ın konuğu olduklarında yaptıkları konuşmalar geldi. :)
Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim bazı ceza ve mesaj düzenleme politikalarının yanlış olduğu düşüncesindeyim. Zira gereksiz yere düzenlenen konu içerikleri var ve içerisinde düzenlendikten sonra bile hata oluyor, ardından o mesajı yazan ceza alıyor. Bunlar bazı kullanıcıları (özellikle yeni) Sosyal'den soğutmak veya yönetime tavır aldırmaktan başka bir şey yapmayacaktır.

Yemin ederim bazi insanlar beni Sakip Sabanciya benzetiyor, bu durumda Vehbi Koc'un kim oldugu belli oldu. :) Nasilsin Mayk :)

Ben genel başlık adına konuştum. Enginar bey, bu alınganlık nedendir? :D İyiyim, sağolun. Umarım siz de iyisinizdir.:D

Uyarı almamak adına muhabbeti uygun bir zamana erteleyelim. Kurallar gereği. Kimse kinaye yaptığımı düşünmesin. :D

Edit: Ben bu yorumu Malmoth adlı arkadaşın son açtığı başlığa yazdığım son yoruma verilen cevaba cevap olarak yazmıştım.

Meğer benim başlığımdaymışız, pardon. :D

Hayırlı günler dilerim. :D

Ben genel başlık adına konuştum. Enginar bey, bu alınganlık nedendir? :D İyiyim, sağolun. Umarım siz de iyisinizdir.:D

Uyarı almamak adına muhabbeti uygun bir zamana erteleyelim. Kurallar gereği. Kimse kinaye yaptığımı düşünmesin. :D

Isten geldim biraz yorgunum ama iyiyim masallah, ellemterefis kem gözlere sis. :)
Hem neden uyari alasin, sohbet ediyoruz diye uyari vermezler artik caniim abartmayalim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı