Gümüş elodan çıkamamak

Videolarda bakıyorum adam Crosshair placement bile yapamıyor bu eloda ama maça giriyorum neredeyse her round değişik vuruşlar yiyorum. Oyunu 2 yıldır oynuyorum, aimim full HS odaklı ve iyi olduğumu düşünüyorum ama bir türlü çıkamıyorum. Mesela oyunlarda bir round vuramayınca maçtan kopuyorum daha adam vuramıyorum başka maçta 30 kill MVP atıyorum. Ne önerebilirsiniz, ayrıca aim antrenmanı önerilerinizede açığım.
sadece takımla oynayacaksın bu aim gamesense işi değil.

Videolarda bakıyorum adam Crosshair placement bile yapamıyor bu eloda ama maça giriyorum neredeyse her round değişik vuruşlar yiyorum. Oyunu 2 yıldır oynuyorum, aimim full HS odaklı ve iyi olduğumu düşünüyorum ama bir türlü çıkamıyorum. Mesela oyunlarda bir round vuramayınca maçtan kopuyorum daha adam vuramıyorum başka maçta 30 kill MVP atıyorum. Ne önerebilirsiniz, ayrıca aim antrenmanı önerilerinizede açığım.

Antrerman yerine oyun bilgin geliştirmen lazım, nerede ne yapacağını ve oyunda verdiğin kararlar aslında önemli olan. Valorant aimden ziyade verilen kararlar ile kazanılan bir oyundur. Ki gümüş Gold plat eloda çok da önemi yok iyi pozisyon almayı öğren gördüğünü vurabildiğin sürece çıkarsın zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı