Güncel bilgisayarı yenilemek mi PS5 almak mı?

Başlıkta da gördüğünüz gibi bu konuda yardıma ihtiyacım var. Güncel bilgisayarda RAM işlemci ve kasa değiştireceğim değiştirirsem ama onun yerine PS5 alma fikri nedense kafama çok yattı. Bu konuda bilgisi olan kişiler yardımcı olabilirse sevinirim. Anakart ve ekran kartını yenileyeli 1 sene olmuyor gayet iyi durumdalar ama diğerleri 5 6 senelik olduğu için çok sıkıntı oluyor.
Oyunlar konsolda aşırı pahalı ve pc'de olduğu gibi birden fazla ucuza oynama yöntemi yok, ayrıca ps4 oyunlarını oynadıysanız bir ay oyun oynayıp konsolla bakışmaya başlarsınız, ps5 özel oyun açısından çok kıt bir cihaz.

Ayrıca PS4 oyunlarını oynadıysanız bir ay oyun oynayıp konsolla bakışmaya başlarsınız, PS5 özel oyun açısından çok kıt bir cihaz.

Bu konuda çok haklısınız hocam 2024 de çıkacak wolwerine'den başka bildiğimiz oyun yok Xbox al diyecektim ama PC'si varken Xbox'a gerek yok en mantıklısı PC'yi yenilemekmiş fikrim değişti.

Sen PS5'e virüssüzgta6indir1mb.com sitesinden oyun kurabiliyor musun?
Yani evet çoğu kişi yok böyle şeyler kötü yapmayın vs desede böyle bir soru soran kişinin maddi durumu haliyle bellidir ee haliyle 2000 tlyi 5-6 saat içinde bitecek oyuna kimse vermek istemez :) 10 tane oyun alsa adam batar yani. 1 haftada 8-10 tane hikayeli oyun satın alsa AAA 20 bin tl yapar o paraya K serisi işlemcili ikinci el minimum RTX 3070 li pc dizersin hatta az zorlarsan 144 hz monitörde yanında eşantiyon gelir😄 Ne yazık ki ekonomik olarak Pc en mantıklısı gibi duruyor çünkü PS5 e adam akıllı zaten oyun çıkmadı 4-5 bine fat kasa PS4 alıp özel oyunları bitirirsen de aynı hesaba gelir hatta kırılmışlar vsde oluyor sanırım. Ha her ne kadar ben crackli bir şey kullanmasam da bilemiyorum çok oyun oynayan birisi olsam 1500-3000 tl oyunlara para verir miydim açıkçası :)

Sisteminiz nedir? Açıkçası çoğu PS oyunu yavaş yavaş bilgisayara çıkmaya başladı ve PS oyunları da gerçekten pahalı. PS'de sadece oyun oynayabilirsiniz ancak bilgisayarda tüm işinizi görebilirsiniz. Bilgisayarınızın sistem özelliklerinizi belirtirseniz daha net yorum yapılabileceğini düşünmekteyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı