PS5 mi yoksa GPU yenilemek mi?

Hocam bence PS5. Hem özel oyunlar var. Hem çok optimize şekilde bütün oyunları oynayabiliyorsunuz. 30-60FPS gibi kilitler olduğuna bakmayın. PCdeki 30FPS ile PS'deki 30fps aynı değil.
PS'e özel FPS ölçülüyor da biz mi bilmiyoruz? Ayrıca bütün PS Exclusive'ler PC'ye geliyor.

PS'e özel FPS ölçülüyor da biz mi bilmiyoruz? Ayrıca bütün PS Exclusive'ler PC'ye geliyor.
Hocam yakında GTA 6 gelecek. PC'de biraz sıkıntılı çalışır benim tahminim. Playstation'da daha rahat olur. Özel oyunların gelmesi konusunda ise yıllar önce çıkmış ama gelmemiş oyunlar var. (Örnek Uncharted 1,2,3) PS'e özel FPS kısmını ise yanlış anlamışsınız. Örnek olarak gidip hem PC'de hem PS 5'te olan(aynı anda çıkmış olsun) bir oyunun kıyaslamasına bakın.

Hocam yakında GTA 6 gelecek. PC'de biraz sıkıntılı çalışır benim tahminim. Playstation'da daha rahat olur. Özel oyunların gelmesi konusunda ise yıllar önce çıkmış ama gelmemiş oyunlar var. (Örnek Uncharted 1,2,3) PS'e özel FPS kısmını ise yanlış anlamışsınız. Örnek olarak gidip hem PC'de hem PS 5'te olan(aynı anda çıkmış olsun) bir oyunun kıyaslamasına bakın.
Göz aşinalığı, kontrolcü kullanımı ve oyunun animasyon akıcılığından kaynaklı oluyor o. RDR2'yi de 30FPS olarak oynarsanız pek hissetmezsiniz. Şahsen PC üzerinden Gamepad ile oynuyorum çoğu oyunu ve Jedi Survivor gibi 30-40FPS oynadığım oyunlar bile hiç rahatsız etmiyor. Ama Mouse ile 60 FPS oyun bile oynanmıyor bazen, Input hızı çok değiştiriyor cidden. Üstüne Doom gibi FPS olunca baya işkence.

Doğruya doğru. Kontrolcüler hiç keskin değil, oyüzden kontrol hissiyatı olarak FPS anlaşılmıyor. Animasyonu bol oyun oluncada sırıtmıyor hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı