Güncel borcun + olması

Utku2205

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İş Bankası'nın Maximum Genç kredi kartını kullanmaktayım. Lakin geçenlerde borcumu öderken fazla bir miktar ödedim ve güncel borcum + olarak geçti.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bu paranın aslında olmadığını diğer borçlara gittiğini söyledi ancak şu anda hiçbir borcum sistemde gözükmüyor.
Bu parayı banka kartıma çekmemin bir yolu var mıdır acaba?
Sonraki ay taksitlerim var acaba onlar için mi sistemde bekletiyorlar.

Merhaba. İş Bankası'nın Maximum Genç kredi kartını kullanmaktayım. Lakin geçenlerde borcumu öderken fazla bir miktar ödedim ve güncel borcum + olarak geçti.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bu paranın aslında olmadığını diğer borçlara gittiğini söyledi ancak şu anda hiçbir borcum sistemde gözükmüyor.

Ben ziraat genç kullanıyorum kredi kartım var. Borcun üzerinde verince + miktar gösteriyor. Bunu da nakit avans kullanarak kendi kartıma atabiliyorum.

Böyle bir şey yaptığın an fazla yatırdığın parayı nakit avans ile çekersen o çektiğine bir de faiz ödersin.

Kanka verdiğin parayı alıyorsun. Örnek 100 lira borcun var ve sen bunu 110 lira ödedin. Nakit avans sınırın 50 lira sen fazla ödeyince nakit avansın 60 lira oluyor.

Ben ziraat genç kullanıyorum kredi kartım var. Borcun üzerinde verince + miktar gösteriyor. Bunu da nakit avans kullanarak kendi kartıma atabiliyorum.

Nakit avans içinde kartımın limiti yok şu anda. Sanırım en iyisi hesap kesim tarihine kadar beklemek büyük ihtimalle sonraki taksitler için sistemde tutuyorlar parayı.

Eğer hala provizyonda bekleyen işlem var ise oradan düşer büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı