Güncel Driver Nasıl Bulunur?

akhilleus_

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım ancak halen biraz kasıyor. Driver'lardan olduğunu düşünüyorum. Nasıl tam ve son sürüm olarak indirebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

At gözlüklerini çıkarmadığınız için göremiyorsunuz. O yüzden söylenenleri de ya yanlış anlıyorsun yada kendine göre uyarlıyorsunuz. Ne denildiği orada yazılı anlayabilene.
Sen sorduğuma cevap versene. At gözlüğü takan sensin. 2018 yılına gelmişiz hala XP kullanıyormuşuz gibi davranıyorsunuz.

Bende sana diyorum ki yanlış olan tarafı yok. Yanlış olan eski sürücüyü yükleyip üstüne aygıt yöneticisinden güncelleme yükleyip MS sürücülerini yüklemek, bu sizin yaptığınız.
Bizim yaptığımız aygıt yöneticisinden denetleyip yükleyip güncel değil veya MS sürücüsü ise kendi sitesinden günceli denetlemek ve yüklemek.

Bende sana diyorum ki yanlış olan tarafı yok. Yanlış olan eski sürücüyü yükleyip üstüne aygıt yöneticisinden güncelleme yükleyip MS sürücülerini yüklemek, bu sizin yaptığınız.
Bizim yaptığımız aygıt yöneticisinden denetleyip yükleyip güncel değil veya MS sürücüsü ise kendi sitesinden günceli denetlemek ve yüklemek.
Yanlış sürücüyü yüklemek mi ? Neymiş benim yanlış yüklediğim sürücü ? Asus’un kendi sitesinden sürücü yüklemek ne zaman yanlış oldu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı