Güncel olarak Comnet Deneyimlerim (Son Durum)

CMD'ye ping 52.94.17.134 yazar mısın? Merak ettim ne kadar düzeltmişler.
1615657614665.png

Bu sunucuya önceden test yapmıştım. 16 Hoptu. Sanırım biraz artmış. Bu şekilde hocam.

Bu arada konumumu belirtmekte yarar var. Keşke başta söyleseydim önemli bir bilgi, yer almalıydı başta. Boluda oturuyorum.

Testler gayet güzel. Kendilerini düzeltiyorlarsa ne mutlu.

Ben de babaannemin evine bağlatmayı düşünüyorum Comnet'i. Ön ödemeli olması hoşuma gitti. Evi bir nevi otel gibi kullanıyoruz, arkadaşımız geliyor 1-2 haftalığına ama Covid nedeniyle kendi evimizde misafir edemediğimizden orada misafir etmemiz gerekiyor mesela. Tek eksik internet. İnternet olmayınca hayat da olmuyor malum. Evi kullanacağımızda 1 aylık ödeme yapıp kullanıp 1 ay bittiğinde kendiliğinden kapanıyorsa, ki sanırım sistem böyle işliyor, tam benim aradığım şey. Deneyeceğim. :)
Ön ödemeli sistem fakat son kullanım günü geçtiğinde tekrardan ödemezseniz hizmetiniz kapatılıyor sanırım. Sonuçta siz o ay satın almak istemeseniz de firmanın TT'ye port kira ücreti vs. vermesi gerekecek. Airfiber sistemler dediğiniz gibi işliyor, kontörlü sistem gibi, 1 ay alıp evde olmadığınız zaman aylarca isterseniz paket satın almıyorsunuz.

Eki Görüntüle 920729
Bu sunucuya önceden test yapmıştım. 16 hoptu. Sanırım biraz artmış. Bu şekilde hocam.

Bu arada konumumu belirtmekte yarar var. Keşke başta söyleseydim önemli bir bilgi, yer almalıydı başta. Bolu'da oturuyorum.

51 ms fazla geldi bana fiber için. VDSL ile 38 ms görmüşlüğüm var Bursa'dan Telekom ile. Fast hız testi yapınca ne kadar çıkıyor?

Edit: Silindi.
51 ms fazla geldi bana fiber için. VDSL ile 38 ms görmüşlüğüm var Bursa'dan Telekom ile. Fast hız testi yapınca ne kadar çıkıyor?
150 çıktığını anımsıyorum bir ara yapmıştım.
1615660444395.png

Ben Burst yapmasını kapattım. Burst açıkken 150 diyor. Gerçekçi olsun diye burst kapattım.
Hani Speedtest açınca 300 lerde başlar ya işte kastettiğim burst o.

1615660616944.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı