Güncel olarak Windows 11 mi 10 mu?

Hocam w10 daha soğuk bir çalışmaya sahip belki benim laptopum tablet bilgisayar olduğu ve w10 da tablet modu olduğu için olabilir.
İlginç bir şekilde cihazdan cihazada değişiyor ısınıp ısınmaması ama cihazın bir süre sonra ısınması gayet normal

Hocam HDD'ler çok yavaş dönüyor işte ve performans alamıyorsunuz SSD ile denerseniz farkı görüceksiniz.
2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum.

2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum.
Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm

Masaüstündeki değerlerim.

Hocam Allah için işlemciniz resmi destekli bile değil çok boş olmuş.

Dönme sorunu değil. Okuma yazma kafasından kaynaklanıyor. Her türlü SSD performansı tabii daha iyi. Özellikle M.2 SSD kullanmak ayrı bir olay.
Pardon yanlış söylemişiz bu sefer :D Mekanik diskleri çok sevmeme rağmen çok kusurlu cihazlar dönen parçada sıkıntı olmasada okuyan kafadan bozulan çok diskim oldu

Masaüstündeki değerlerim.

Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm
hocam varmı bilmiyorum sitesindede bulamadım modelini söylesem olup olmadığı hakkında bilginiz varmı? Msi 785gm-51

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı