ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #21 Muratcan Ayyıldız dedi: Windows 11'e geçmenin zamanı gelmedi. Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir? Sistem iyiyse geç zaten düşünmene gerek yok.
Muratcan Ayyıldız dedi: Windows 11'e geçmenin zamanı gelmedi. Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele. Genişletmek için tıkla... Sistem nedir? Sistem iyiyse geç zaten düşünmene gerek yok.
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.250 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #22 Achlyis dedi: Herhangi bir bilgisayar da laptop’un ısınmasından daha doğal birşey olamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam w10 daha soğuk bir çalışmaya sahip belki benim laptopum tablet bilgisayar olduğu ve w10 da tablet modu olduğu için olabilir.
Achlyis dedi: Herhangi bir bilgisayar da laptop’un ısınmasından daha doğal birşey olamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam w10 daha soğuk bir çalışmaya sahip belki benim laptopum tablet bilgisayar olduğu ve w10 da tablet modu olduğu için olabilir.
KemalTheUnbeaten Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği 31 Temmuz 2023 #23 bilinmiyor9 dedi: Evet hocam tüketim konusunda haklısınız ama sizde de olmuyor mu ısınma ? Genişletmek için tıkla... Ben laptopumu yeni temizledim fakat fark ettiğim bir fark yok hep 45 derece aida 64 ile baktım windows 10 ve 11de
bilinmiyor9 dedi: Evet hocam tüketim konusunda haklısınız ama sizde de olmuyor mu ısınma ? Genişletmek için tıkla... Ben laptopumu yeni temizledim fakat fark ettiğim bir fark yok hep 45 derece aida 64 ile baktım windows 10 ve 11de
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Temmuz 2023 #24 Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 11 senelik olduğundan olabilir mi? Wşindows 10'da da durum farklı olmayacak.
Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz 11 senelik olduğundan olabilir mi? Wşindows 10'da da durum farklı olmayacak.
KemalTheUnbeaten Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği 31 Temmuz 2023 #25 bilinmiyor9 dedi: Hocam w10 daha soğuk bir çalışmaya sahip belki benim laptopum tablet bilgisayar olduğu ve w10 da tablet modu olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... İlginç bir şekilde cihazdan cihazada değişiyor ısınıp ısınmaması ama cihazın bir süre sonra ısınması gayet normal
bilinmiyor9 dedi: Hocam w10 daha soğuk bir çalışmaya sahip belki benim laptopum tablet bilgisayar olduğu ve w10 da tablet modu olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... İlginç bir şekilde cihazdan cihazada değişiyor ısınıp ısınmaması ama cihazın bir süre sonra ısınması gayet normal
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2023 #26 KemalTheUnbeaten dedi: Hocam HDD'ler çok yavaş dönüyor işte ve performans alamıyorsunuz SSD ile denerseniz farkı görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... 2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum.
KemalTheUnbeaten dedi: Hocam HDD'ler çok yavaş dönüyor işte ve performans alamıyorsunuz SSD ile denerseniz farkı görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... 2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum.
KemalTheUnbeaten Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği 31 Temmuz 2023 #27 TheBoraw dedi: 2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm
TheBoraw dedi: 2 hdd var birinde hocam aile fotoğrafları var. diğerinde zaten Windows kurulu. anakart modelim biraz eski ssd alırmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #28 KemalTheUnbeaten dedi: Hocam HDD'ler çok yavaş dönüyor işte ve performans alamıyorsunuz SSD ile denerseniz farkı görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dönme sorunu değil. Okuma yazma kafasından kaynaklanıyor. Her türlü SSD performansı tabii daha iyi. Özellikle M.2 SSD kullanmak ayrı bir olay.
KemalTheUnbeaten dedi: Hocam HDD'ler çok yavaş dönüyor işte ve performans alamıyorsunuz SSD ile denerseniz farkı görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Dönme sorunu değil. Okuma yazma kafasından kaynaklanıyor. Her türlü SSD performansı tabii daha iyi. Özellikle M.2 SSD kullanmak ayrı bir olay.
KemalTheUnbeaten Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği 31 Temmuz 2023 #29 Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah için işlemciniz resmi destekli bile değil çok boş olmuş. ahmttrn60 dedi: Dönme sorunu değil. Okuma yazma kafasından kaynaklanıyor. Her türlü SSD performansı tabii daha iyi. Özellikle M.2 SSD kullanmak ayrı bir olay. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış söylemişiz bu sefer Mekanik diskleri çok sevmeme rağmen çok kusurlu cihazlar dönen parçada sıkıntı olmasada okuyan kafadan bozulan çok diskim oldu Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... Intel Core i5-2400S Specs Sandy Bridge, 4 Cores, 4 Threads, 2.5 GHz, 65 W www.techpowerup.com
Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah için işlemciniz resmi destekli bile değil çok boş olmuş. ahmttrn60 dedi: Dönme sorunu değil. Okuma yazma kafasından kaynaklanıyor. Her türlü SSD performansı tabii daha iyi. Özellikle M.2 SSD kullanmak ayrı bir olay. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış söylemişiz bu sefer Mekanik diskleri çok sevmeme rağmen çok kusurlu cihazlar dönen parçada sıkıntı olmasada okuyan kafadan bozulan çok diskim oldu Xayanc dedi: Masaüstündeki değerlerim. Genişletmek için tıkla... Intel Core i5-2400S Specs Sandy Bridge, 4 Cores, 4 Threads, 2.5 GHz, 65 W www.techpowerup.com
TheBoraw Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 449 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2023 #30 KemalTheUnbeaten dedi: Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm Genişletmek için tıkla... hocam varmı bilmiyorum sitesindede bulamadım modelini söylesem olup olmadığı hakkında bilginiz varmı? Msi 785gm-51
KemalTheUnbeaten dedi: Sata 3 desteği varsa sata 3 bir ssd alıp deneyebilirsiniz kendi kullandığım 240 gb kingston v300 serisini öneririm Genişletmek için tıkla... hocam varmı bilmiyorum sitesindede bulamadım modelini söylesem olup olmadığı hakkında bilginiz varmı? Msi 785gm-51