Güncel olarak Windows 11 mi 10 mu?

Daha fazla  
Windows 11'e geçmenin zamanı geldi mi? Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele.

Son düzenleme:
Soru basit, başlıkta. Windows 11'e geçmenin zamanı gelmedi. Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele.
Win 10 kullanıyordum w11 den dönmüştüm çok hatası var diye bugün w10 a geri döndüm hiçbir hatası düzelmemiş en rezalet işletim sistemlerinden daha tablet modu bile yok.

Windows 11'e geçmenin zamanı gelmedi. Arayüz tasarımını vesaire hesaba katmadan cevap verin. Çünkü o kişisel bir mesele.
hocam sistemin kaldırsa bile ben windows 10 tarafındayım. kesinlikle önerim windows 10. işlemcini çok yoracağını sanmıyorum windows 11 kadar.

Normalde desteği olmayan fakat kaldırabilen i5 7200U işlemcide 1 haftadır kullanıyorum aynı laptoptadual boot ile performans testleri yaptım taze kurulumla fakat her seferinde 11 daha az CPU ve RAM kullanıp daha fazla performans verdi kişisel olarak 11 daha rahat ve hoş tek eksisi batarya yüzdesi gözükmüyor ben hep bataryada kullandığım için tek eksi buydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı