Çözüldü Güncel Realtek Audio Driver nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brkzdmr

Decapat
Anakartım ASUS Z370-P. Technopat'ın paylaştığı linklerin hepsi ölmüş. Bilgisayarı formatladım ve ASUS'un kendi sitesindekini de güncellemedikleri için yüklediğim zaman kullanamıyorum. Windows'un yüklediği sürümde de gerekli ayarı açsam da sesli görüşmelerde ses sekmesi oluyor. (Çok eski bir sürüm zaten) Yeni sürümü aradım ama bulamadım. Nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kendimi tam ifade edemedim sanırım. HDA versiyonunu yüklediğim zaman "desteklemiyor" hatası alıyorum. Genel versiyon çalışmıyor. Dolayısıyla Asus için olan UAD sürümü kullanıyordum. Technopat'ın realtek konusundan indiriyordum Asus olanını ancak dediğim gibi link ölmüş. Ayrıca Asus'un kendi sitesindeki eski sürüm olduğu windows güncellemesinden sonra realtek ayarlarına girmiyor. Dolayısıyla Asus için UAD güncel versiyonunu bulabilirseniz sevinirim.

Demek istediğim resimdeki gibi Asus başlığı altında olanı indirmezsem çalışmıyor. Yani sizin verdiğiniz linkteki genel sürüm gibi.

@Vegapunk @myswagnotusual @26318 @BerzerkFrost @_Yasin_ @Kaleo

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 52
Şahsen yıllardır kullanıyorum memnunum :)
Öyle olsun bakalım. :D
Arkadaşlar kendimi tam ifade edemedim sanırım. HDA versiyonunu yüklediğim zaman "desteklemiyor" hatası alıyorum. Genel versiyon çalışmıyor. Dolayısıyla Asus için olan UAD sürümü kullanıyordum. Technopat'ın realtek konusundan indiriyordum Asus olanını ancak dediğim gibi link ölmüş. Ayrıca Asus'un kendi sitesindeki eski sürüm olduğu windows güncellemesinden sonra realtek ayarlarına girmiyor. Dolayısıyla Asus için UAD güncel versiyonunu bulabilirseniz sevinirim.

Demek istediğim resimdeki gibi Asus başlığı altında olanı indirmezsem çalışmıyor. Yani sizin verdiğiniz linkteki genel sürüm gibi.

@Vegapunk @myswagnotusual @26318 @BerzerkFrost @_Yasin_ @Kaleo
Maalesef hepsi silinmiş. Hiç bir şey bulamadım. :(

Doğru gözden kaçırmışım, arkadaşa tek önereceğim Driver Booster ile güncellemesi :)

Sosyal'de önerilmeyen bir program, yanlış veya sorunlu sürücü indiriyor. Bundan önceki bilgisayarımı aldığımda bunu kullanmıştım, ekran kartının sürücüsünü ya beta ya da sorunlu yüklediği için oyun girememiştim ve sistem yarım saat gibi bir süre sonra mavi ekran veriyordu veya donuyordu aldığım yere götürdük ve çalışan format attı ve Windows otomatik olarak sürücüleri yükledi ve sorun çözüldü. :)

Son düzenleme:
Çözüm
Sosyal'de önerilmeyen bir program, yanlış veya sorunlu sürücü indiriyor. Bundan önceki bilgisayarımı aldığımda bunu kullanmıştım, ekran kartının sürücüsünü ya beta ya da sorunlu yüklediği için oyun girememiştim ve sistem yarım saat gibi bir süre sonra mavi ekran veriyordu veya donuyordu aldığım yere götürdük ve çalışan format attı ve Windows otomatik olarak sürücüleri yükledi ve sorun çözüldü. :)
Doğrudur arkadaşım, ben hiç böyle bir problemle karşılaşmadığım için rastlamadım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı