Güncel Windows 10 ISO dosyası nereden indirilir?

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün sistemime format atacaktım. Media Creation Tool'dan ISO dosyası yaptım ve USB belleğime Rufus aracılığıyla yazdırdım. Fakat bir hata aldım ve hatada ISO dosyasının kötü amaçlı olduğunu ve sürümünün değişmesini söylüyordu. Bana Windows 10'un güncel ISO dosyasını gönderecek biri var mı?

Ben daha dün şu Media creationdan ISO dosyası oluşturdum hiçbir sorun çıkmadı isterseniz Rufus değil de direkt Media creationdan yazdırmayı deneyin.

Rufus kullanmanıza gerek yok. Direkt Microsoft'un aracı ile USB'ye yazılabilir Win 10 yapabiliyorsunuz.

Arkadaşlar bugün sistemime format atacaktım. Media Creation Tool'dan ISO dosyası yaptım ve USB belleğime Rufus aracılığıyla yazdırdım. Fakat bir hata aldım ve hatada ISO dosyasının kötü amaçlı olduğunu ve sürümünün değişmesini söylüyordu. Bana Windows 10'un güncel ISO dosyasını gönderecek biri var mı?
UUPDump üzerinden de en güncel ISO'yu edinebilmeniz mümkün. Ayrıca, Rufus son zamanlarda sürekli o uyarıyı verdiğini fark ettim, bilginiz olsun.

UUPDump üzerinden de en güncel ISO'yu edinebilmeniz mümkün. Ayrıca, Rufus son zamanlarda sürekli o uyarıyı verdiğini fark ettim, bilginiz olsun.
Atar mısınız hocam oradan?

1744287558537.png

Buldum hocam ben ama hangilerini işaretleyeceğim?

@Fermion

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı