Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim. Bilgisayarı 2 yıla yakın süredir ben kullanmıyorum, MSI GE73VR aldıktan sonra kız arkadaşıma verdim kendisi kullanıyor. Uzun zamandır bilgisayara bakım yapmıyordum, ekran kartı problemini fark edince üzerine düştüm ben de. CS:GO ve LoL gibi birkaç oyunda test yaptım sonuçlar gayet düzgündü. Ayrıca işlemleri yaptığımdan beri hiçbir mavi ekran ya da farklı bir hata almadık.
Az önce dediğim gibi bilgisayarı uzun zamandır ben kullanmıyorum. Fakat eskiden kullandığımda da AMD tarafında sürücü desteği kesildiği için bu şekilde sürücü yüklüyordum. Sadece HD8970M için o günün en güncel sürücüsü hangisi ise onu kullanıyordum yüklerken.
Erdem arkadaşımızın donanımı farklı olsa da problem yine aynı. Yani bu donanımlar için de sürücü desteği kesilmiş durumda. Kendisi rehberi uygulamış ve olumlu sonuç almış. Rehberi tam olarak uygulamanıza rağmen problem yaşıyorsanız donanımsal bir sorununuz olabilir. Ayrıca mavi ekran vererek yeniden başlatılıyorsa aşağıdaki bölümde minidump dosyalarınızı paylaşarak destek alabilirsiniz.
Windows’ta karşılaşılan “Blue Screen of Death” (BSOD) hatalarının analizi. Hata kodları, çökmelere neden olan sürücüler, bellek hataları ve çözümler için detaylı rehberler.