Güncelleme ile AMD 530 R7 M440'a dönüştü

Selam, ben AMD Catalyst Control Center yükledim ve sonra bir anda benim AMD 530 ekran kartı olmuş R7 M440!

Bir çözümü var mı veya R7 M440 olduğu için daha iyi performans gösterir mi? :D
DDU ile kaldırıp doğrusunu yüklemeden GPU-Z fotoğrafını atar mısın? Değerler değişmiş mi kontrol edeyim merak ettim.

Hocam, Catalyst falan yüklemeyin. Sürücüyü DDU ile kaldırıp linkteki sürücüyü kurup deneyin.

Hocam, Catalyst falan yüklemeyin. Sürücüyü DDU ile kaldırıp linkteki sürücüyü kurup deneyin.

Hocam herhangi bir FPS kaybı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Sorun yok, ikisi de aynı kart. Üreticiler isim değişikliğine gidebiliyor sadece. Sürücüyü DDU ile kaldırıp laptop sitesinden kurun sürücüyü, sizin için çok önemliyse. Ama pek de umursamanıza gerek yok, dediğim gibi ikisi de aynı kart çünkü.

Sorun yok, ikisi de aynı kart. Üreticiler isim değişikliğine gidebiliyor sadece. Sürücüyü DDU ile kaldırıp laptop sitesinden kurun sürücüyü, sizin için çok önemliyse. Ama pek de umursamanıza gerek yok, dediğim gibi ikisi de aynı kart çünkü.

FPS düşüklüğü yaşamam değil mi hocam?

Yaşamamalısınız. Kart aynı kart, tek değişikliğin isim olduğunu siz de belirtmişsiniz. Laptop üreticileri donanımları ve sürücülerini modifiye ettiği için böyle şeyler olabiliyor. Laptop modeli neydi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı