Güncellemeler yapılmalı mı?

Daha fazla  
Güncelleme yapılmalı mı? Ne gibi değişiklikler geliyor.Uzun sürer mi ?

X64 için Windows 10 Version 2004 Üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8 IÇIN2020-07 Toplu Güncelleştirmesi (KB4565627)

2020-X64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 2004 07 Toplu Güncelleştirmesi (KB4565503)

Dosya Ekleri

• ....PNG
    ....PNG
    22 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleme:
Güncellemeyi her zaman yapın. Windows Update güncel tutmak hem sistemin stabil çalışmasını hem de olacak güvenlik açıklarını kapamada her zaman iyi bir tercih olur. En güncel şey her zaman daha iyidir.

Güvenlik güncelleştirmeleri sizi tehditlerden koruyor, özellik güncelleştirmeleri daha fazla özellik ekliyor ve ayrıca güncelleştirmeler ile de hatalar düzeliyor. Kesinlikle yapılmalı fakat her güncelleştirmenin KB numarasını internette aratın yüklemeden önce ki sorunlu bir güncelleştirmeyse düzelmesini beklersiniz.

Her bilgisayarda aynı olmuyor.Çoğu bilgisayarda sürüm 2004 birçok soruna sebep oldu.Mavi ekran ses vs.İnternetten bakabilirsin.Ben sürüm 2004e geçtim ses sorunu oluştu 1909a geri döndüm.Ancak iyi sonuçlar hep olmuyor.Benim şansıma kötğ bir şey olmadı ama şansa bağlı olarak pcye önceki sürüme dönerken hata oluştuğu için format atmak gerekebiliyor.

Güvenlik açıkları her sürümde kapatılmaya çalışınır.Performansa gelirsek zaten dediğim gibi sürüm 2004 çoğu bilgisayarda mavi ekran,ses vs. ile performans düşürdü.Şimdilik en iyisi beklemek.Ben yeniden yükseltmek için şuanda sorunların düzeltilip sürüm 1909 gibi olmasını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı