Güncellemeleri anında alan Android telefonlar neler?

Android One hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Android One hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
Eğer Google dışındaki bir markadan bir telefon alıcaksanız bence en iyi seçenek bu fakat sırf saf Android var diye bu güncellemeleri hemen alıcak ya da çıkan güncellemeler sorunsuz olucağı anlamına gelmiyor. Yani bu telefonu çıkaran firmaya da bağlı bir şey, uğraşmaz ise doğru düzgün güncelleme vermez bile ama en azından Android One temiz olduğu için daha iyi performans alırsın.

Hocam ben normalde iPhone kullanıcısıyım. iPhone 7 32 GB yetmiyor yani. Google Pixel veya iPhone alacağım uzun vadede. Şarj konusunda Android'ler daha iyi. Akıcılık açısından bilemem ama artık sanırım 2-3 yılda donma falan olmaz Pixel telefonlarda veya diğer tüm Android'ler de.

Pixel telefonlar zaten gelse iPhone gibi olur fiyatları. Kimse almaz. O yüzden satmıyor Google.

Hayır. Satılmama nedeni; Xiaomi fanboylarının: "saf Android cok kotu ya, MIUI çok iyi". Demesidir. E böyle olunca adamlar ülkemize getirmiyorlar. Bilmiyorlar ki saf Android en saf, gereksiz uygulama barındırmayan. RAM neredeyse tüketmeyen, en hızlı şeydir. IOS gibidir yani.

Android'lerin kasıp donması üreten firmaya göre değişir, mesela Xiaomi bu konuda berbattır çünkü çıkardığı custom Android sürümü berbat, içinde reklam, bloatware, tracker, her şey var yani, hem de güncellemeleri geç verir hem de optimize değildir, benim halam kullanıyor Xiaomi, markaya aşina olduğumu belirtmek için söyledim. Dediğim gibi, alıcağın markaya göre değişir, Oneplus bu konuda diğer markalara göre daha iyi benim deneyimlerime göre.

Yoo hala ayni benim telefon M20 8.1'den 10'a geldi saldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…