@Kontrol O kadar zaman onlarca kez jailbreak geliyor haberleri yalan çıktı ki, o eski jailbreak sevdası kalmadı içimde. Ama gelecek olması güzel. Fazla sürmeyecek gibi. Keşke 6s plus sahibi olsaydım. Daha değerli olurdu büyük ekran büyük batarya 2 gb ram falan. Sen benim üst 10.3.3'e geçen arkadaşlarımı gör. Adam küfürler ede ede duvardan duvara atlıyor. Milletin gazına geldi, ooo Ian Beer kodları yayınlamış, jailbreak geliyor yakında. Dur son sürüme geçeyim en iyisi son sürüm jailbreaktir kıps
falan derken, taklaya geldi
Ben de o yoldaydım ama, kendimi iyi tanıyorum. O kadar uzun zaman direnip sonrasında güncelleme yapsaydım, eminim 1 haftaya kalmaz o jailbreak gelirdi. Öyle bir şans bendeki
Biliyorsun seninle birlikte sürüm güncellemesi yapacaktık. Ipsw dosyalarını bile indirip hazır etmiştik. Ama ucundan döndük. İyi bir karar vermişiz. 10.2.1'den itibaren tüm sürümlerin shsh kayıtlarını da aldım. Kafam rahat.
Şu an bir parkta ağaçların yanında çimlere uzanmış, kararlılığıyla, sabrıyla, hayalini kurduğu şeye ulaşmanın verdiği mutlulukla gülümseyerek gökyüzüne bakıp, uçan kuşları ve bulutları seyreden bir karakterin film sahnesi var gözlerimin önünde
Öyle güllük gülistanlık içim haha. Bu kadar yazıdan sonra, jailbreak yalan oluyormuş