@Ozan Damarıma bastılar, gözümü kararttım ve yaptık Sağolsunlar arkadaşlar da yardım etti gece 1 gibi JB aktifleşti. JB resmen cihazı sevdirdi bana Darısı başına dostum, uzun bekledik ama değdi @specialtr Sağolsun çok yardımcı oldu. WP grubuna gelirsen tarikatın yeme, içme, barınma imkanlarından faydalanabilirsin

Ah be! Kıskandım vallahi. 10.3.1 sürümüne de çıksın lan yeter . 10.3.1'e de çıktı mı şerefine kola içecem .

Rica ederim hocam yardımlaşmak/Bilgi paylaşma forum sitelerinin temel amacıdır

iOS 11.1'de Safari'de önemli bir açık var görünüşe göre. Bu açık ile iOS 11.1 yüklü bir iPhone 7'de dışarıdan bir kod yürütmeyi başarmışlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu acaba iOS 11.1 için gelecekte gelebilecek bir Jailbreak'in habercisi olabilir mi? Sadece bu açığın yeterli olacağını düşünmüyorum ama belki bir umut...
Haberin kaynağı: iOS 11.1 jailbreak yakın! - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

Benim iPhone'um artık fotosentez yapıyor beklemekten. Ne olursa olsun ASLA güncellemeyeceğim. 2018 e girmeden jailbreak alacak bu telefon. Bu da son ümidim.

Pek ümitlenme derim. Zira Donenfeld, exploitleri açıkladıktan aylar sonra yarım yamalak bir jailbreak aracı yayınlandı. O da hem inanılmaz istikrarsız hem de desteklemediği çok cihaz var. Abraham masri en son 21-22 ekimde falan yayınladı son jailbreak güncelleştirmesini. Daha da ses seda çıkmadı. Reddit'e haftada bir bakıyorum ama zerre bir şey yok. Bıraktı mı ne yaptı bilmiyorum. Tüm geliştiricileri takip etmeyi bıraktım Twitter'dan. Hepsi offline olmuş resmen. Ben zaten asla güncellemeyeceğim telefonu. Fakat çok kesin bir düşüncem var; yeni yıla girdiğimizde jailbreak sahibi olmazsam, direk android geçeceğim. Hiç beklemem, gider gücümün yeteceği en iyi telefonu alır, keyfime bakarım. 5s'im de çekmecemde yedek telefonum olarak yerini alır.

Edit;

Keen Lab, iPhone X'de 11.1.1 sürümü için jailbreak demosu gösterdi. Biz hala 10.2.1 için bekleyelim Konferanslarda yayınlayıp, hatırı sayılır fiyatlara Apple'a satıyorlar. Büyük iş becermişler yine ama, keşke satacaklarına yayınlasalar. Her açık bulan satıyor artık.

Benim iPhone'um artık fotosentez yapıyor beklemekten. Ne olursa olsun ASLA güncellemeyeceğim. 2018 e girmeden jailbreak alacak bu telefon. Bu da son ümidim.
Ben, sıfır İphone 5s mi aldığımda İOS 9.3.5 versiyonu vardı. Şu jailbreak'i bekliyorsam sadece 3d touch, dosya sistemi, bedava uygulama indirme ve tema için bekliyorum. Eğer bunların hepsi olsaydı ve bunlara ihtiyacım olmasaydı direk İOS 11'e güncellerdim. Bence Apple çok iyi yapmış. İOS 6'dan itibaren aynı stil vardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…