[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

Son umudum 10.2.1 den yana. Eğer JB vurmazsa cihaz değiştiririm. Sade IOS hiç çekilmiyor.

Ben cihazımı, tamir göremez hale gelene kadar kullanmaya devam edeceğim. Elbet 10.2.1 için jailbreak gelecektir. Bu sürümün es geçileceğini zannetmiyorum. Ama belli de olmaz tabi. Bu kadar direttik bu sürümde, ne olursa olsun kalmaya devam. Direne direne kazanacağız :)

Ben de aynı düşüncedeyim. Fakat jailbreak'de altın kural, olabildiğince en düşük sürümde kalmak. Kiminle konuşsam, onlar da aynı şeyi söylüyor. Üst sürümlerde jailbreak çıkarsa, alt sürümlerde de olabilir. Ama şeytan dürtüyor arada güncelleme yap diye. Sanırım beklemeye devam edeceğim. Siz hangi sürümdesiniz ve cihazınız ne?
Benim cihaz 5S. Global 10.3.1'deyim 10.3.1'de kalayım mı yoksa 10.3.2'ye geçiyim mi? Erken cevap, sevinirim.

IMG_0282.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben cihazımı, tamir göremez hale gelene kadar kullanmaya devam edeceğim. Elbet 10.2.1 için jailbreak gelecektir. Bu sürümün es geçileceğini zannetmiyorum. Ama belli de olmaz tabi. Bu kadar direttik bu sürümde, ne olursa olsun kalmaya devam. Direne direne kazanacağız :)

Asılsız haberler olmasa beklerim de çok yalan dolaşıyor. Bunlar olmadan kafam rahat. Bu arada hangi cihazı kullanıyorsun? 6+ Plus olabilir düşüncesiyle soruya geçeyim. Gündüz çekimlerinde fotoğraflara yakınlaştırdım zaman yüz, kol vs. vücut kısımlarını pürüzlü hale getirdiğini gördüm. Pixel durumu değil, kıfayetlerde sorun yok. Normal durumda çok iyi görünüyor manzara vs. fakat yüz, kol gibi bölgeler çin malı kamera kullanılmış gibi gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba?

JB aracı değil, geliştiriciler için kernel ile alakalı bir durum olduğunu okudum. Şuan kimse kesinlikle bu sürüme JB çıkacak diyemez. Ortalık asılsız, yalan haberlerle dolu. En iyisi olduğun sürümde beklemek. Yine de karar senin, iyi sosyaller.

Asılsız haberler olmasa beklerim de çok yalan dolaşıyor. Bunlar olmadan kafam rahat. Bu arada hangi cihazı kullanıyorsun? 6+ Plus olabilir düşüncesiyle soruya geçeyim. Gündüz çekimlerinde fotoğraflara yakınlaştırdım zaman yüz, kol vs. vücut kısımlarını pürüzlü hale getirdiğini gördüm. Pixel durumu değil, kıfayetlerde sorun yok. Normal durumda çok iyi görünüyor manzara vs. fakat yüz, kol gibi bölgeler çin malı kamera kullanılmış gibi gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba?

Hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Cihazım 5s maalesef. 6s plus sahibi olmayı gerçekten çok isterdim. En rahat telefon. Ben kamerayı fazla kullanmıyorum. Ama bahsettiğin şekilde bir şey gözlemlemedim. Belki lenste sorun vardır. Bilemiyorum.

@Akyazılı54 jailbreak çıkması en olası sürüm, şu an bulunduğunuz sürüm. Güncelleme yapmayın. Sabredin. Mutlaka gelecek. Umarım fazla uzamaz. Şu Luca'ya bir hediye yollayalım da, 10.2.1 için jailbreak yayınlasın. Bu işlerle ilgilenen herkese baskı yapıyorlar. Küsecek ne var anlamadım. İşin içinde daha derin olaylar varsa bilemem. Ama şunu yazan adamın küsmesi, tam bir komedi. 10.3 yayınlandığı anda, bunu paylaşmıştı. Küstüysen onu da paylaşsaydın, biz de boş yere bu sürüme hapsolmasaydık. Büyük ihtimal Pangu, 10.3-10.3.2 arası jailbreak yayınlayacak.

IMG_1407.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Pangunun elinde jailbreak aracı var. Lakin yayınlamamasının sebepleri de var. Şuan Pangunun bulduğu exploitler 0-day durumunda ve Pangu tıpkı 9.3.2 demosunda olduğu gibi exploitler CVE durumuna geçene kadar yayınlamayacak. Bu bir yandan güzel bir haber çünkü bu iOS 10.3.3 için jailbreak anlamına geliyor.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ama bakalım hangi sürüme kadar beklemeye devam edecekler. Geçen sene 28 Temmuz'da jailbreak yayınlamışlar. Umarım yine bu şekilde gelir. Yeni iOS 10.3.4 ya da 10.4 sürümünün de geleceği söylentileri var. Öyle bir durum varsa, Pangu beklemeye devam edecektir. Tek tesellimiz, 10.3.3 güvenlik açıklarını bildirenler arasında, Pangu'nun olmaması. Anonim olarak yer alan kişi ya da kişiler kim acaba?

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ama bakalım hangi sürüme kadar beklemeye devam edecekler. Geçen sene 28 Temmuz'da jailbreak yayınlamışlar. Umarım yine bu şekilde gelir. Yeni iOS 10.3.4 ya da 10.4 sürümünün de geleceği söylentileri var. Öyle bir durum varsa, Pangu beklemeye devam edecektik. Tek tesellimiz, 10.3.3 güvenlik açıklarını bildirenler arasında, Pangu'nun olmaması. Anonim olarak yer alan kişi ya da kişiler kim acaba?
Anonim olan kişinin Luca olduğunu söyleyenler var. iOS 10.4 çıkmayacak lakin iOS 10.3.4 konusunda emin değiliz. Umalım ki Pangu ortalığı kasıp kavursun jailbreak dünyası yeniden ayaklansın.

JailbreakTR
İnternette buldum whatsapp grubu. İsteyen katılabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı