[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

Aceleye gerek yok dostlar. Yeni yıla kadar güzelce toparlarlar. O zaman kurarız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Gümlemeyelim jb diye diye. Gerçi beni ilgilendiren bir şey yok zaten. Halihazırda 10.2.1'in 5s için desteği yok :) Onu da zamanla sağlarlar diye umuyorum. Çok özledim yahu. Şubat'tan beri çetele atıyorum.

Aslında 10.2.1'de kalabilirdim ama 10.2 sürümünün kendisi yavaştı, 10.2.1 yükledim o da yavaş hissettiriyordu, hem Whatsapp'ın Siri'de ki yeni özelliği için 10.3.1 sürümüne güncelledim yani hem akıllılık yaptım, hem telefonum hızlandı, hem de jailbreak mümkün durumda. Hem 10.3.1, 10.3.2 gibi fazla şarj yemiyor :D .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 10.2.1 de kalabilirdim ama 10.2 sürümünün kendisi yavaştı, 10.2.1 yükledim o da yavaş hissettiriyordu, hem Whatsapp'ın Siri'de ki yeni özelliği için 10.3.1 sürümüne güncelledim yani hem akıllılık yaptım, hem telefonum hızlandı, hem de jailbreak mümkün durumda. Hem 10.3.1, 10.3.2 gibi fazla şarj yemiyor :D .

10.3.2 ciddi sarj problemi var. 10.3.1 en iyisi şuanda dokunma :)

@Ozan Vay dostum! 32 bit cihaz desteği olmadığını öğrenince senin için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda stabil olup, cihazına uygularsın. Ben de henüz yapmadım, biliyorsun az beklemedik. Biraz daha düzeltmeler uygulansın, sonradan kuracağım. Şimdilik gelişmeleri takip etmek en mantıklısı olacak.
@specialtr Durumu günlük/haftalık takip etmek için en güvenilir kaynak galiba üreticinin kendi hesabı olmalı. Bunun dışında nereden takip edebilirim?

@specialtr @CoffeeCake_AoE Son yayınlanan IPA dosyası geri çekilmişti. Tekrar yayınlamasını mı bekleyeyim yoksa kurayım mı? 10.2.1 6 Plus kullanıcısıyım. Herhangi bir hata almaktan çekiniyorum. Bu sürümde çok bekledim, riske girmeden doğru adım atmak istiyorum.:D
Bence risk alma. Birkaç hafta daha bekle stabil sürümü çıksın.

@Ozan Vay dostum! 32 bit cihaz desteği olmadığını öğrenince senin için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda stabil olup, cihazına uygularsın. Ben de henüz yapmadım, biliyorsun az beklemedik. Biraz daha düzeltmeler uygulansın, sonradan kuracağım. Şimdilik gelişmeleri takip etmek en mantıklısı olacak.
@specialtr Durumu günlük/haftalık takip etmek için en güvenilir kaynak galiba üreticinin kendi hesabı olmalı. Bunun dışında nereden takip edebilirim?

Hemen araya gireyim de boşa üzülme hocam. Benim telefon 64 bit :D Şu an telefonuma destek verilmemesinin sebebi, 5s'in farklı bir ses sürücüsüne sahip olmasından kaynaklı. Offsetler de eklenmedi. Biraz daha yolu var yani. Ama ziVA, hepsinin üstesinden gelir :) Reddit üzerinden güncel gelişmeleri takip edebilirsin.

Hemen araya gireyim de boşa üzülme hocam. Benim telefon 64 bit :D Şu an telefonuma destek verilmemesinin sebebi, 5s'in farklı bir ses sürücüsüne sahip olmasından kaynaklı. Offsetler de eklenmedi. Biraz daha yolu var yani. Ama ziVA, hepsinin üstesinden gelir :)
Kendi cihazıma istediğim kadar, senin cihazın için de istiyorum.:D En çok ihtiyaç duyduğum şey uygulama dahil reklam engelleyebilmek. Resmen uygulamaların tam ortasına atıyorlar, kapatana kadar helalinden 3-5 dolarlık tıklama yapıyorum:D

@MakaveliThe90s bahsettiğim wp grubunda istediğin bilgiyi alırsın aşağı yukarı her cihaz her sürüme sahip kişiler var.
Bir kaç sayfa geriye baktım fakat göremedim. WP grubuna nasıl katılabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen araya gireyim de boşa üzülme hocam. Benim telefon 64 bit :D Şu an telefonuma destek verilmemesinin sebebi, 5s'in farklı bir ses sürücüsüne sahip olmasından kaynaklı. Offsetler de eklenmedi. Biraz daha yolu var yani. Ama ziVA, hepsinin üstesinden gelir :) Reddit üzerinden güncel gelişmeleri takip edebilirsin.
Gardaşım, neden bu kadar kötü düşünüyorsun ? Zaten ses sürücüsünün uyumlu olmaması beni şuan bağlamıyor. Ben 10.3.1 sürümündeyim. 10.3.1 için bir sürü exploit var, Ziva,triple_fetch,extra_recipe,KPPLess. Eninde sonunda çıkacak :) . Benim cihazıma istediğim kadar, senin cihazın içinde olsun :) .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı