[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

@Ozan Şaka bir yana çok bekledik. Ben sadece Şubattan beri bekliyordum. Yıkılmasak da ayakta da sayılmayız:):D
10.2.1'den itibaren gözüm dönmüşçesine shsh blobsları alıyorum. Tüm ana sürümleri ve hatta onların tüm betalarının bile kayıtlarını aldım. Ne olur ne olmaz. Elime yapışmaz :D
10.3.1 ve 10.3.2 için Telegram üzerinden almıştım. 10.2.1 JB stabil çıktı sonrasınra 10.3.x için çıkarsa o sürüme geçebiliyoruz değil mi?

Son düzenleme:
@Ozan Şaka bir yana çok bekledik. Ben sadece Şubattan beri bekliyordum, o gece neredeyse 10.3.1 e geçiyorduk:D:D

10.3.1 ve 10.3.2 için Telegram üzerinden almıştım. 10.2.1 JB stabil çıktı sonrasınra 10.3.x için çıkarsa o sürüme geçebiliyoruz değil mi?
10.3.x civarına şuan da geçemessiniz. Çünkü edindiğim bilgilere göre SHSH blobslardaki kernel patchleri İPhone'a uyarlamak için Jailbreak'a ihtiyaç var. Yani 10.3.x civarına jailbreak çıkmasını beklemek zorundasınız.

10.3.x civarına şuan da geçemessiniz. Çünkü edindiğim bilgilere göre SHSH blobslardaki kernel patchleri İPhone'a uyarlamak için Jailbreak'a ihtiyaç var. Yani 10.3.x civarına jailbreak çıkmasını beklemek zorundasınız.
Dediğim gibi kayıt alınmış ve JB'li 2 sürüm arasında update/downgrade yapabiliyor muyuz?

Dün gece Wp grubundaki konuşmalardan sonra;
@Ozan @specialtr @CoffeeCake_AoE
IMG_0305.PNG
IMG_0311.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı