Günde 2.5 saat bisiklet sürmek ayda kaç kilo verdirir?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Arkadaşlar sabah 11 gibi spor salonuna gidiyorum 2 saat orada çalışıyorum akşam 7 gibi de 3 saat bisiklet sürüyorum bazen 2 saat. Sizce kaç kilo veririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sabah 11 gibi spor salonuna gidiyorum 2 saat orada çalışıyorum akşam 7 gibi de 3 saat bisiklet sürüyorum bazen 2 saat. Sizce kaç kilo veririm?

Ortalama 2000 kalori yakıyorsunuz günde.

Son düzenleme:
Kaç kilo olduğunuz, kaç öğün yediğiniz, ne yediğiniz de önemli. Verdiğiniz bilgilerle diyetisyen bile sizi bilgilendiremez.

Dostum ilk öncelikle xantern arkadaşın dediği gibi nasıl beslendiğin, günde kaç öğün yediğin, boyun, bisikleti hızlımı yavaş sürdüğün vs bilgilerde önemlidir bunları yazarsan sana daha detaylı bilgi verebilirim.

Sabah kahvaltıda yumurta peynir zeytin acı biber saat 4-5 gibi haşlanmış hafif kızarmış tavuk onun dışında pek bir şey yok bisikleti orta ve hızlı karışık sürüyorum ve 80 kiloyum 1.70 boyundayım.

1-2 tane çikolata yerseniz bisikletle yaktığınızı geri alırsınız. Beslenme çok önemli.

1-2 tane çikolata yerseniz bisikletle yaktığınızı geri alırsınız. Beslenme çok önemli.

Şekerli şeyler yemiyorum zaten kola çikolata falan içmiyorum veya yemiyorum.

Şekerli şeyler yemiyorum zaten kola çikolata falan içmiyorum veya yemiyorum.
Kalori açığı oluşturun. Çünkü çok az kalori alırsanız zararlı olabilir.
Hem mesela normal kalori ihtiyacınüz 2500 ise normal beslenseniz sorun olmaz. 9 kadar bisiklet sürüyorsunuz.
Bu arada sarkmaya neden olmasın?
Kaç kiloya inmek istiyorsunuz?

Kilo vermek değil de yağları eritmek istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…