Merhaba dostlar, kilom 86 boyum 1.75 kilo vermeye başladım ancak günde 1000 kalori alıyorum 500 veya 800 kalori yakıyorum. Sizce bu değerler doğru mu doğru. Değilse kaç olmalı?
Günlük kalorinizin 500 eksiği olmalı bu değerler çok az.
Günde 500kalori almam mı gerekiyor.
Günlük almanız gereken kalorinin 500 altını almalısınız.
500 veya 800 kalori yakıyorum yazmışsın ama o değeri nasıl hesapladın merak ediyorum. öyle bişey imkansıza yakın çünkü. insan hiçbir şey yapmadan otursa dahi vücut kendini idame ettirmek için daha fazla kalori harcar. aldığın kaloriyi yaklaşık olarak hesaplayabilirsin ama yaktığını hesaplaman biraz zor. çünkü her insanın metabolizması farklıdır.Merhaba dostlar, kilom 86 boyum 1.75 kilo vermeye başladım ancak günde 1000 kalori alıyorum 500 veya 800 kalori yakıyorum. Sizce bu değerler doğru mu doğru. Değilse kaç olmalı?
Zaten altını alıyorum normalde 1500 2000 alıyordum şu an en fazla 1000 alıyorum.
500 veya 800 kalori yakıyorum yazmışsın ama o değeri nasıl hesapladın merak ediyorum. Öyle bir şey imkansıza yakın çünkü. İnsan hiçbir şey yapmadan otursa dahi vücut kendini idame ettirmek için daha fazla kalori harcar. Aldığın kaloriyi yaklaşık olarak hesaplayabilirsin ama yaktığını hesaplaman biraz zor. Çünkü her insanın metabolizması farklıdır.
Normal düz hesap yapmıştım dediğiniz ile öğrendim teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.