Günde minimum kaç saat uyumalıyız?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.807
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, olabildiğince az uyuyup farklı şeylere zaman ayırmak istiyorum, bana kalsa hiç uyumayacağım. Sizce minimum kaç saat uyunmalı? Siz kaç saat uyuyorsunuz?

Çözüm
@Silinen üye 23:00'da uyuduğumu nerden çıkardın? O önerilen saat, ben yedi saat uyuyorum ve yedide uyanıyorum. Sence saat kaçta uyuyorum kardeşim.

Diğer konuya gelirsek ben profesör değilim, okuduğum kaynaklar bu şekilde olduğunu söylüyor.

Tatil zamanı 9 saat uyumazsam ölürüm, okul zamanı 7. Bir arkadaşım 12 saat uyumazsa yapamıyor, bir tanesine de 5 saat yetiyor. İşte herkes farklı.

@Silinen üye 23:00'da uyuduğumu nerden çıkardın? O önerilen saat, ben yedi saat uyuyorum ve yedide uyanıyorum. Sence saat kaçta uyuyorum kardeşim.

Diğer konuya gelirsek ben profesör değilim, okuduğum kaynaklar bu şekilde olduğunu söylüyor.

Çözüm
Okul zamanı akşam 9'da yatıp sabah 8'de kalktığım günler oluyordu. Kişiden kişiye değişiyor işte.

Uyuduğum süreleri bölünce günün daha verimli geçtiği oluyor.
Örneğin Okuldan eve geldikten sonra 2 saat gece 3-4 saat okulda boş derste 1-2 saat gibi. Yastığım hep yanımda olur

Silinen üye 185173, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…