Gündelik 2017 Tourneo Courier 1.6 TDCi Black Line alınır mı?

Makaleler
15
Babam arkadaşından ucuza alacakmış. Şu anda bizde 230 binde 2007 Megane 2 Extreme var DCi. Ucuza verecek arkadaşı 630 gibi bir rakama. 100 bin lira ekleyip alacağız.

10 yaş daha genç, daha iyi motor, özel boya, yarı deri koltuk gibi şeyler var. Black Line bana göre titanyum paketten daha çekici. Siyah renk dışında kırmızı fabrikasyon kırmızı şeritler var. 90.000KM o araç ve hatasız boyasız. Sanırım 10 yılda anca böyle güzel şans denk geliyor. Ne diyorsunuz bu arabaları kötüleyen hiç görmedim. Tek eksiği hayatımız boyunca sedancı olup bu kasaya geçmek sanırım.

Bahsettiğim araç:

1691849111868.png

2016 model sürmüştüm 1.5 motor olması lazım yanlışım olmasın, oldukça rahat ve konforlu araç. Ford'un tek sıkıntısı interior sade ve güzel olsa bile paket düşükse zamanla çok şey eksikliğini hissettiriyor. Kronik turbo dizel sıkıntısı yaşamanız muhtemel fakat çok hızlı olmuyor. Araç alacak olsam gerçek anlamda bu aracı alırdım. En yeni başlayanı bile rahatlıkla sürebilir, görüş açısı güzel, interior ve Ford'un geleneksel mavi-beyaz tasarımları geceleri çok güzel. Kullanım ve yaşa göre hitap edip etmeyeceği tartışılır fakat tamamen goat araç.

2016 model sürmüştüm 1.5 motor olması lazım yanlışım olmasın, oldukça rahat ve konforlu araç. Ford'un tek sıkıntısı interior sade ve güzel olsa bile paket düşükse zamanla çok şey eksikliğini hissettiriyor. Kronik dizel turbo sıkıntısı yaşamanız muhtemel fakat çok hızlı olmuyor.
Sahibi sürekli motor kullanıyor. Bu araba motorlar geldikten sonra öyle dükkanın önünde yatıyor. Arada bir yük almaya gidiyor daha 90 binde o yüzden. Bildiğimiz araç. 1.6 hocam bu arada.

Bakımları zamanında ve kaliteli yapılıyorsa kilometresi sorun olmaz. Sürdüğüm araç 2016 yılından beri minimum 150 bin kilometre yapmıştır. Turbo dizel sıkıntısı ise turbo hortumları zamanla gidici oluyor ve motor devir/hız kesiyor. O sorunu çözene kadar performans eksiğiniz oluyor. Önüne geçebileceğiniz bir durum değil, illa olacak o. Atmosferik benzin araçların gözünü seveyim...

Bakımları zamanında ve kaliteli yapılıyorsa kilometresi sorun olmaz. Sürdüğüm araç 2016 yılından beri minimum 150 bin kilometre yapmıştır. Turbo dizel sıkıntısı ise turbo hortumları zamanla gidici oluyor ve motor devir/hız kesiyor. O sorunu çözene kadar performans eksiğiniz oluyor. Önüne geçebileceğiniz bir durum değil, illa olacak o. Atmosferik benzin araçların gözünü seveyim...
Vectra B V6 2.5 motorsa ben de severim :D Bizim arabada Megane'ın hortum yırtılmış yağ fırlatmış azar azar. Araba rampada basıyorduk pedal alttan kayboluyordu. Hortum da değil hortum bağlantısı 4 parmak kadar kaucuk.

Eski Renault çok uğraştırıyor, bir yerden patlak verdiğinde durmadan patlak vermeye devam ediyor. Çoğu eski araç böyle olsa da Renault'un eski araçları durability ve reliability konusunda başarısız. Eskiye nazaran günümüz standartlarında ise tam olarak bu iki konu hakkında çok başarılı. Bu araç çok güzel, umarım her şey gönlünüzce olur. Birçok araç sürdüm fakat aralarında en kontrollü gaz tepkimesi olan araç bu. Fren konusunda çok başarısız, aklınızda bulunsun.

1.6 olanları daha güzel. 90.000 ise bence alınır.

Eski Renault çok uğraştırıyor, bir yerden patlak verdiğinde durmadan patlak vermeye devam ediyor. Çoğu eski araç böyle olsa da Renault'un eski araçları durability ve reliability konusunda başarısız. Eskiye nazaran günümüz standartlarında ise tam olarak bu iki konu hakkında çok başarılı.
2 tane vardı birisi bordo şimdiki de gri, ikisi de çok temiz hiç sanayi yüzü göstermedi. Onu da bakımlara götürünce fark ettik bu arada. Bu arada enjektörler eskimiş biraz daha ama gideri var. Würth atacak kadar bile yok içindeki demir sağlığı, usta atma dedi.

Kimse hayrına malını ucuza vermez. Güzel araba ama babandan bile alsan arabayı detaylı expertiz şart.
Normalde 700 küsüre koyacak ilana zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı