Gündelik hayatta kullanılabilecek yazılım projesi önerisi

YDream23

Femtopat
Daha fazla  
Aşırı abartılı olmasın, sonuçta ben bir junior developer sayılırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenciyseniz matematiksel işlemleri yapan hesap makinesi çok güzel oluyor valla. Ben bir şeylerle uğraşmak için üçgenin alanı, çevresi, kök alma falan diye ekstralar ekleyip duruyordum.

Eğer istemezseniz rastgele şifre üretici bir yazılım yapabilirsiniz. 1 yazıp enterlarsanız 1 haneli şifre, 2 yazarsanız 2 haneli diye diye gider. Özel harfler, sayılar kullanılsın mı diye ekstralar da eklerseniz şifre üretici bence günlük hayatta gerçekten lazım oluyor.

Aşırı abartılı olmasın, sonuçta ben bir junior developer sayılırım.
Ne biliyorsunuz, hangi platform ve dil olacak?

Daha önce yapılmış olması yapmaması gerektiği anlamına gelmiyor hocam . Ekleyebileceği özellikleri görmesi veya geliştirebilmesi adına güzel örnek program.

Daha önce yapılmış olması yapmaması gerektiği anlamına gelmiyor hocam . Ekleyebileceği özellikleri görmesi veya geliştirebilmesi adına güzel örnek program.
Tabii ki. İhtiyacınız varsa diye attım.

Hangi alanda olacak? Bilgi vermen gerekiyor, mobilden oyuna bir sürü sektör var.
Her şey olabilir sadece oyun olacak diye bir şey yok.

C# biliyorum ve sadece eğitim için olacağı için Form uygulamasından yapıcam.

İhtiyaçları göz önüne almak lazım.
  • Dosya tür dönüşümleri yapabilirsin. svg > png, docx > pdf gibi gibi
  • PDF düzenleme. Veri değiştirmeden ziyade, sayfa ekleme sayfa çıkarma. PDF merge-split gibi tool sunabilirsin.
  • Dosya silme. regex formatını biraz daha kullanışlı bir halde sunarsın. İçerisindeki eşleşen tüm dosyaları siler.
  • Masaüstü kitleme. Masaüstünde sık sık işlem yapan biri için, bir süre sonra dosyalar çok artıyor ve karmaşıklık oluyor. Deep freeze gibi bir uygulama yapılsa, bilgisayar her açıldığında eski haline dönsün. Birden fazla profile olabilir. Bu sayede Windows'un task view ile uyumlu çalışır. Bir dosyayı sağ tıkla - veya bir yerden save diyerek kolayca sabitleme yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…