Ne biliyorsunuz, hangi platform ve dil olacak?Aşırı abartılı olmasın, sonuçta ben bir junior developer sayılırım.
Eğer istemezseniz rastgele şifre üretici bir yazılım yapabilirsiniz. 1 yazıp enterlarsanız 1 haneli şifre, 2 yazarsanız 2 haneli diye diye gider. Özel harfler, sayılar kullanılsın mı diye ekstralar da eklerseniz şifre üretici bence günlük hayatta gerçekten lazım oluyor.
Daha önce yapılmış olması yapmaması gerektiği anlamına gelmiyor hocamAstel
Eray T, yeni bir yazılım ekledi: Astel - Şifre yönetme yazılımı. Astel, Eray Türkay tarafından geliştirilmiş açık kaynaklı bir şifre yönetim yazılımıdır. Adından da anlaşılacağı üzere kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi, şifrenizi ve isteğe bağlı olarak yazmış olduğunuz not bilgisini AES-256...www.technopat.net
Tabii ki. İhtiyacınız varsa diye attım.Daha önce yapılmış olması yapmaması gerektiği anlamına gelmiyor hocam. Ekleyebileceği özellikleri görmesi veya geliştirebilmesi adına güzel örnek program.
Her şey olabilir sadece oyun olacak diye bir şey yok.Hangi alanda olacak? Bilgi vermen gerekiyor, mobilden oyuna bir sürü sektör var.
C# biliyorum ve sadece eğitim için olacağı için Form uygulamasından yapıcam.Ne biliyorsunuz, hangi platform ve dil olacak?
Astel
Eray T, yeni bir yazılım ekledi: Astel - Şifre yönetme yazılımı. Astel, Eray Türkay tarafından geliştirilmiş açık kaynaklı bir şifre yönetim yazılımıdır. Adından da anlaşılacağı üzere kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi, şifrenizi ve isteğe bağlı olarak yazmış olduğunuz not bilgisini AES-256...www.technopat.net
Bilgisayar templeri silme, haberler gösterme, doğum günü tutma, to do falan yapabilirsin.C# biliyorum ve sadece eğitim için olacağı için Form uygulamasından yapıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.