Gündem Olayları

Yabancı ülkede senin benim yasımdakiler okula "kendi arabasıyla" gidiyor. Sen ve ben ise otobüsle gidiyoruz 10 yıl çalışıp o begenmediginiz yabancı ülkede ki okula giden cocugun arabasını anca alabiliyoruz. Simdi bana iyi yönetiliyor tatavaları yapma, az araştır bak gör, 18 yıl önceki merkez bankası rezervlerimize, enflasyon oranına şimdi de aç bak gör. Paramız degersizlesiyor.

Ha bu arada sana bugün Avrupa, Kuzey Amerika vize verse koşarak gidersin, neden gidiyorsun hani iyi yönetiliyorduk?
Dostum haklısın ama CHP yönetimi yolsuzluktan geçilmiyor. HDP teröre alet olmuş bir parti. MHP bilemiyorum . saadet de falan da iş yok. kime vereceğiz peki ?

Anlamamakta ısrar ediyorsun galiba. kötünün iyisi olduğundan bahsettim.
Senin mantıkla yola çıkarsak şuankinden daha kötüsü yok o nasıl olacak? 750 milyon dolara dinozor parkı yaptılar, farkındamısın?
750 milyon dolar ne demek biliyormusun kardesim, bu parayla uzaya çıkarsın uzaya. Keşke tek bu olsa neyse konuşturma beni, sadece araştır. İnternet koca bir arşiv, istedigin her şeye ulaşabilirsin.

Bunu sonradan seçen zibil tane insan var aydınlatayım.

Kardeşim söylediklerini kulağın duyuyor mu? Bir adam artık hiç "Ben artık kızlardan hoşlanmayacağım, erkeklerden hoşlanacağım." diyebilir mi? Bu, adamın yapısında olan bir şeydir, değiştiremez. Böyle diyebilen birisini gösterebilirsen bana, o zaman ben de seninle homofobik olurum. Bekliyorum cevabını.

-Hiç kimsenin cinsel hayatına, isteklerine kimse karışamaz. Onur yürüyüşleri vb. faaliyetlerin sebebi de bu tür insanlardır zaten.
-Gidişat hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum çünkü bu ülkede gece uyduğumuz da sabah gözümüzü açabileceğimizin hiçbir garantisi yok.
-Ülkenin ve milletin çıkarları, güveni için her şey yapılabilir.

Benim akıllı kardeşim (!). Mizah yapayım derken yanlış şeyler söyleme. Sokakta seninde kardeşin geçiyor. Düşünsene o manzarayı görüyor, psikoloji nasıl etkilenir?

Haddini aşan konularda ağzını açarsan mizahını da yaparım, eleştirini de. İnsanların psikolojisinin eşcinsellerden kötü etkilenmesinin sebebi toplumdaki homofobi zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı