Güne Mükemmel Başlamak İçin Ne Yaparsınız?

Erken kalkıp oksijen alıyorum. Kafam zinde oluyor ve ders çalışma vb. şeyler için kafam rahatlıyor. Ders çalıştıktan sonra teknolojiye geçiyorum. Böylece işlerimi hallettiğim için moralim artıyor ve güne mükemmel başlamış oluyorum. :)

Bu "Mükemmeliyet" kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir. Çoğu zaman günüme zinde veyahut mutlu bir şekilde başlayamam. Kendimi bildim bileli kendime kötü davranırım. An itibariyle, beni hayatta tutan iki ebedi kurtarıcı vardır: Musiki ve hayallerim.

Her sabah kalktığımda, istisna gözetmeksizin en özel müzik listemden beni hayata bağlayan o nadide müzikleri dinlerim. Daha sonra aynanın karşısına geçerek ne kadar çirkin olduğumu ve ne kadar işe yaramaz biri olduğumu haykırırım. Hatta bazı zamanlar kasvetim o denli taşar ki; korkularımla birleşir, cesaretimi ezer ve başarımı engeller. Lakin hiçbir şey (neredeyse) benim içimdeki bu kor alevi söndüremez! Hayallerim uğruna yürüdüğüm bu yol ne kadar meşakkatli olursa olsun ben, yürümeye devam edeceğim!

Benim hayallerim var beyim! Onlar beni hayatta tutuyorlar. Onlar olmasa ne işe yarar şu puslu, karanlık hayatım? Yok mu şu sanata düşkünlüğüm... Ah, işte bu! Onlar tahammül edemediğim şu günlerimi renklendiriyorlar. Kimi zaman bir ressam, kimi zamansa bir müzisyen oluveriyorum. Ancak işin birde psikolojik boyutu var. Şunu söyleyebilirim ki; beş ile on yıl arasında hayatımda değişen hiçbir şey olmadığı takdirde yaşam çizgimi sonlandırmayı planlamaktayım. Öyle sanıyorum ki, işte o zaman benim için "mükemmel" bir başlangıç olacak.

Ek olarak size bu hoş dijital çizimi bırakayım:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı