Güneş gözlüğü önerisi

VimVitae

Decapat
Katılım
7 Haziran 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben 2 adet gözlük almak istiyorum ama hiç anlamıyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
-İlk ihtiyacım olan gözlük tipi bisiklet sürerken kullanacağım güneşten olabildiğince koruyan ucuza bir Sport tipi güneş gözlüğü.
-İkinci ihtiyacım olan ise normal gün içinde kullanabileceğim bir güneş gözlüğü.
Bunları alırken önemli olan nokta benim gözüm normal insanların gözlerine oranla güneşe daha da hassas. Işık ne kadar fazlaysa o kadar ortamda gözümü açamıyorum ve bir güneş gözlüğü şart oldu. Maalesef bütçem yüksek değil öğrenciyim ve elimdeki ile idare etmeyi deneyeceğim Total'de 500-550 Türk lirası harcayabilirim bu iki gözlüğe.
Şimdiden öneriler için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 550 liraya göz sağlığınız için tek bir gözlük alabilirsiniz sadece. Gerçek cam, ışık kırılmasından korneaya zarar vermeyen polaroze gözlükler minimum 400 tl den başlıyor hocam. Önerilerim var günlük kullanım için, 2 tanesini bizzat kullanıyorum fakat bütçenizi aşıyor. Forumda başka arkadaşlar da tavsiye verirse daha iyi olur l.
 
Toplam 550 liraya göz sağlığınız için tek bir gözlük alabilirsiniz sadece. Gerçek cam, ışık kırılmasından korneaya zarar vermeyen polaroze gözlükler minimum 400 TL'den başlıyor hocam. Önerilerim var günlük kullanım için, 2 tanesini bizzat kullanıyorum fakat bütçenizi aşıyor. Forumda başka arkadaşlar da tavsiye verirse daha iyi olur l.

Kimsecikler yok hocam eğer öyle diyorsan öyle olsun. Bana gün içinde kullanabileceğim bir güneş gözlüğü önerir misin 500 Türk lirasına kadar.
 

Geri
Yukarı