Güneş paneli ile sera yapmak

Çaçoo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus dual 4060, Intel i5-13500 , 32gb ram, 1.5tb m.2 ssd , Gigabyte 750w gold psu ,
Lian li a3 cam-ahşap mATX kasa
Merhaba okul projesi için güneş panelli sera yapmak istiyorum. İçinde bataryası olacak su pompası fanlar ve ışık olacak güneş paneli ile bataryalar şarj edilecek. İstediğimde, düğmeye bastığımda da fanları ve ışıkları çalıştırabileceğim güneş panelii ve batarya için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba okul projesi için güneş panelli sera yapmak istiyorum. İçinde bataryası olacak su pompası fanlar ve ışık olacak güneş paneli ile bataryalar şarj edilecek. İstediğimde, düğmeye bastığımda da fanları ve ışıkları çalıştırabileceğim güneş panelii ve batarya için ne yapmam lazım?

Gereken malzemeleri saymışsın, e herhalde bunların bağlantısını nasıl yapacağını biliyorsundur.

Doğru bir cevap galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gereken bağlantıları yapman gerek sadece eksik malzeme saymamışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı