Günlük 3 saat ders çalışmayla fen lisesi kazanılır mı?

ardagurocak

Decapat
Arkadaslar denemelerde okulda 15 ile 35 arasında gidiyorum. 8'lerde 250 kişi var kazanma ihtimalim sıkıntılı mı, yoksa biraz daha rahat mı? Ona göre özel ders almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O denemeler biraz dandik oluyor. Ben de okulda hep 5. oluyordum ve girdiğim lise Anadolu Teknik oldu.

Arkadaslar denemelerde okulda 15 ile 35 arasında gidiyorum. 8'lerde 250 kişi var kazanma ihtimalim sıkıntılı mı, yoksa biraz daha rahat mı? Ona göre özel ders almayı düşünüyorum.
Öncelikle sınavinizin ne olacağını bilmiyorum şahsen ben geçen sene girdim tavsiyem 2 saat çalış sonra mola sonra tekrar 1 saat çünkü 2 den sonra insan sıkılıyor birde beylerini arttır sayısalda özellikle eksiğin olmasın.

Konularda eksiğin varsa özel ders alabilirsin. Ama sana önerim konuları tamamlayıp farklı kaynaklardan bol bol soru çözmen. Kişisel aktivitelerini bırakıp ders çalışman lazım. Yoksa sadece okulda çalışıp sınava girersen olmaz. Tabi üstün zekalısındır, o zaman belki yaparsın.

Şahsen ben TOBB Fen lisesinde okuyorum. Öyle aman aman bir çalışma gerektirmiyor bence istersen 30 dk çalış ama verimli çalış önemli olan bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı