Kaç numara giyiyorsun, rengi ne olsun ayakkabının biraz bilgi ver?Günlük kullanımda rahat, şık, sade, ne çok sportif ne çok resmi, kaliteli bir ayakkabı arıyorum. Bütçe belirlemedim bu özelliklere uyduğunu düşündüğünüz ürünleri önerebilirsiniz.
Asics markasına bakabilirsiniz, oldukça rahat.Günlük kullanımda rahat, şık, sade, ne çok sportif ne çok resmi, kaliteli bir ayakkabı arıyorum. Bütçe belirlemedim bu özelliklere uyduğunu düşündüğünüz ürünleri önerebilirsiniz.
Numara ve renk fark etmez.Kaç numara giyiyorsun, rengi ne olsun ayakkabının biraz bilgi ver?
Ayakkabı numarası nasıl fark etmez dostum? Baban 33 numara giyor mu mesela?Numara ve renk fark etmez.
Babama da hediye alacağım çünkü her türlü öneriye açığım.
Pumanın bu tarz modelleri güzel benceGünlük kullanımda rahat, şık, sade, ne çok sportif ne çok resmi, kaliteli bir ayakkabı arıyorum. Bütçe belirlemedim bu özelliklere uyduğunu düşündüğünüz ürünleri önerebilirsiniz.
Dostum ben atılan önerilerden numarayı ve rengi seçmeyi bilmiyor muyum? At geç işte. 41 ve 43 buyur.Ayakkabı numarası nasıl fark etmez dostum? Baban 33 numara giyor mu mesela?
Sevmedim hocam kadifemsi.Pumanın bu tarz modelleri güzel bence
![]()
FENTY x PUMA Creeper Phatty In Session Ayakkabı | Siyah | Puma | Sku: 399870_03 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİDers başladı. Rihanna‘nın yeni FENTY x PUMA Creeper Phatty‘si yumuşak kadife ve süetle sarılmış, altın rengi bağcıklar ve klasik Creeper tabanla birlikte geliyor.tr.puma.com
Önü delikli sevmiyorum hocam, fiyatı da bu ayakkabıya göre pahalı geldi.![]()
Nike Air Force 1 '07 EasyOn Kadın Ayakkabısı
Nike Air Force 1 '07 EasyOn Kadın Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Günlük kullanımda rahat, şık, sade, ne çok sportif ne çok resmi, kaliteli bir ayakkabı arıyorum. Bütçe belirlemedim bu özelliklere uyduğunu düşündüğünüz ürünleri önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.