Bu linkteki bilgisayar ve benzerleri, insanları kibarca dolandırmaktan fazlası değil. Bir süre beklersen antika olarak değer kazanabilir.Izoly B10 İ7 Turbo 3.33ghz 8gb 1tb 4gb Masaüstü Bilgisayar - n11.com
Bununla arasındaki fark nedir peki?
Evet. SSD şart.Bilgisayarın, programları daha hızlı açabilmesi için SSD gerekmiyor mu?
Dostum apu sistem kuruyorsan rami tek slot almak yerine çift kanal çalıştırmak daha iyi bir performans verecektir bu yüzden 2x4 çok daha iyi bir seçenek gibi.Bütçe sebebi ve oyun ihtiyacınız olmadığı için ekran kartı eklenmedi, Ryzen 2200g' nin dahili ekran kartı yetecektir. Günlük işlerden kastınıza bağlı olarak, İntel kanadından daha uygun fiyatlı sistem toplayan arkadaşlar olacaktır.
Eki Görüntüle 314339
Farkındayım fakat bütçeyi düşük tutabilmek için ilk defa 2 bellek slotlu bir anakart seçmek zorunda kaldım, ona da 2 slotu da dolduracak bir tercih yapmak istemedim, ileride ne yükseltme yapılabilir ne de her hangi bir sorunda müdahale edilebilir.Dostum apu sistem kuruyorsan rami tek slot almak yerine çift kanal çalıştırmak daha iyi bir performans verecektir bu yüzden 2x4 çok daha iyi bir seçenek gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.