Hayri Taha ÇATAR
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Aldığınız bilgisayarın özel bir yanı yok. O fiyata denk Intel işlemcili (i5-7200u) ve Nvidia 940MX'li Acer model de mevcut. Ben alacak arkadaşa en fazla bütçem 2500₺ dediği için kısa zamanda SSD yükseltmesi yapamayacağını da hesaba katarak o cihazları önerdim. Yok ben HDD'li alırım diyorsa aşağıdaki modeli öneririm:SSD alınabilir fakat işlemci ekran kartı alınamaz. Senin önerdiğin işlemcileri zayıf. Benim önerdiğim bilgisayara M.2 SSD yuvası mevcut. Nette fiyatlarına bakıp bu ucuz bunda SSD var diye çok iyi olacak diye bir şey yok. Ben bu bilgisayarda günlük kullanımda SSD aratmadı bana. Benim eski bilgisayarım da SSD var buna daha almadım. HDD gürültü edilecek bir durumda değil. Ofis uygulamaları rahatlıkla saniyeler içinde açılıyor. Dolar 6.40 iken ben bu PC bulmak için 2 hafta araştırdım. F/P olarak sıfır PC olarak bunu belirledim. PC kolay kolay bulunacak bir şey değil. Yüzlerce var nette. Bak adam işte oyun için istiyorsa RX 540 olan modeli söylerdim fakat onun fiyatı da kendi istediği fiyattan yüksek.