Günlük işler için laptop önerisi 4.000 TL

Sarı sitede uygun laptop bulabilirsiniz. Ama yok sıfır istiyorsanız Office ve Chrome açan N4020 laptoplara bakabilirsiniz.
 
Dostum tam da dediğim tanıma uygun bir cihaz. Emekli olacak bir gün onu bekliyor. Isıl işlemle çalışıyor olabilir alıcı ilk etapta anlamaz bile bunu. 10 senelik cihaz neredeyse. Her şey kas gücü değil. Donanım ömrü tamamlanmış selasını bekliyor bu cihazlar. 3-4 aşırı absürt fiyatlar bu cihazlar için. 5-6 sene önce en son nesil i5 + 2 GB ekran kartı kombosu içeren konfigrasyonlar 3-3.5 idi. O yıllarla bir tutmak için söylemiyorum ama daha 5-6 yıl önce o paralara sıfır alabiliyorken 10 yıllık potansiyel arıza bir makineye zaruri ihtiyaç yoksa 3.5-4 sayamam ben. Ha attığın cihazı 500 lira pazarlıkla 2.5a indirirsin. Bir de üstüne arıza çıkarmaz. O zaman eyvallah F/P olarak dengelidir derim. Ama bu cihazlar kumar.

Ben kullanmadığım bilgisayarı başkalarına önermem
İlandaki laptop ASUS K53SD i7 2630QM 4 çekirdekli işlemciye sahip ve 32 nm
11 yıllık bir bilgisayar olabilir yalnız ASUS kalitesini göstermiş
Hala canavar gibi çalışıyor ben 240 GB SSD'yle beraber kullanıyorum
Güncel oyunları da ASUS TUF RTX 3060 kartımla masaüstü bilgisayardan oynuyorum
3000 TL ilan fiyatı ancak 2.nesil laptop olarak
En sağlam modellerden bu bilgisayar da
 
Elim üç beş kuruş para geçiyor onu da kenara koyup bir laptop alayım dedim de heves her zaman ki gibi kursakta kaldı. Öneri yapanlar sağ olsunlar.
3500u işlemcili ilanları bul. 4-4.5 teklif et. Nasibin varsa bu en sağlamı olur.
 
En az riskli ürün grubu güncel olması itibariyle 3500u işlemcili cihazlar. (2. el) Onlar da bütçeyi 1-2k zorluyor.


Dostum bizzat kendim kargosu dahil 5250 liraya AMD Ryzen 4500u Acer Swift 3 ultrabook aldım eylül ayında. 2. el ortalama piyasası 6.5-7 idi. Evet fırsatlar oluyor ama o fırsat o kadar anlık oluyor ki milyon sorguda bir denk düşüyor. Piyasa dururken 1-2 tek tük ilandan mı konuşacağız?
Sarı site dolandırıcı yuvası. İki kez laptop almak için dolandırıldım. Bu yüzden alıcıyı koruyan param güvende dışı alışveriş yapmayın. Bilerek temiz cihazlara çok ucuz değil ama piyasasının altında fiyat koyuyor dolandırıcılar ve ilan telefon no gizli oluyor. Gizli numarası ilanlardan da uzak durun. Hepsi tecrübeyle sabittir. Mutlaka arama profili kaydedin,aradığınız kriterlerde günlük kontrol edin. Umarım aradığınızı bulursunuz.
 
Hocam öyle aman aman bir şey kullanmıyacağım ama kullanınca kasma donmayla uğraşmayayım ne önerirsiniz? Hangi işlemci almalıyım Intel işlemcilerden anlamıyorum. Bir model marka ne önerirsiniz? Bir de ekran kartı olmasa sıkıntı yaşatır mı?
2. el bakın, işlemci olarak da @feneresevdalı hocamın da dediği gibi 3500u vs. bulunduran Laptopları tercih edebilirsiniz.
 
Biriktirmeyi düşünüyorsanız 5 6 bin civarı biriktirmeyi deneyin. Şimdiden laptop bakmak doğru olmaz. Fiyatlar her ay değişebiliyor. Baktıkça moraliniz bozulur
 
Elim üç beş kuruş para geçiyor onu da kenara koyup bir laptop alayım dedim de heves her zaman ki gibi kursakta kaldı. Öneri yapanlar sağ olsunlar.
Çünkü o bütçe ancak tablet parası.
10 yıllık ömrü dolmuş 2el cihaz dahi alınmaz.
En ucuz ise yarar 8gb ram laptop 7000 TL.
Marka model isterseniz Acer Extansa serisi
Amd Ryzen 3 3250u-8gb Ram-256ssd-2saat pil ömrü.
O paraya tablet alınır.
 
Çünkü o bütçe ancak tablet parası.
10 yıllık ömrü dolmuş 2el cihaz dahi alınmaz.
En ucuz ise yarar 8 GB RAM laptop 7000 TL.
Marka model isterseniz Acer extansa serisi.
AMD Ryzen 3 3250U-8 GB RAM-256SSD-2saat pil ömrü.
O paraya tablet alınır.

Tablet bakayım diycemde işimi görmüyor. Windows yüklenen tabletler var mı?
 

Geri
Yukarı