Günlük kazancın 800 TL olması normal mi?

• Konuyu başlatan xivyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.198

xivyy

Femtopat
Daha fazla  
Dondurmacıda çalışıyorum normalde 6 gün mesai 1 gün izin şeklinde üniversite derslerim olduğu için 2 gün gitmeyip 5 gün çalışıyorum (günde 10 saat).

1 ay çalışıp çıkacağım için günlük 800 TL alıyorum (150 TL yemek parası).

Sizce az mı yoksa normal mi?

Dondurmacıda çalışıyorum normalde 6 gün mesai 1 gün izin şeklinde üniversite derslerim olduğu için 2 gün gitmeyip 5 gün çalışıyorum (günde 10 saat).

Bence iyi hocam. Ama günlük gelir 1000 tl olsa daha iyi olur sizin için.

Üniversite öğrencilerini insandan saymıyorlar. Size az gelebilir ama normale benziyor.
Hocam aşırı az, haftalık 45 saatlik çalıima süresi yerine arkadaş 50 saat çalışıyor. 5 saatlik mesai ücreti alması gerekiyor. Adamın asgari + mesai ücreti alması gerekirken, asgari ücreti bile alamıyor.

Sigortanız yatıyor mu?

Hocam aşırı az, haftalık 45 saatlik çalıima süresi yerine arkadaş 50 saat çalışıyor. 5 saatlik mesai ücreti alması gerekiyor. Adamın asgari + mesai ücreti alması gerekirken, asgari ücreti bile alamıyor.

Sigortanız yatıyor mu?
Üniversite öğrencileri için normal maalesef. Ben geçen sene kuryelik yaparken saatine 40 TL alıyordum, sigortam da yoktu.

Garsonları saatlik 10-15TL'den başlatıyorlardı siz düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı