Günlük kullanım için 4000 TL'ye telefon önerisi

Hocam ekranı IPS LCD, kamerası aynı fiyattaki rakiplerine göre kötü, uzun süre güncelleme almayacak ve yazılımı kötü.

Bence konu sahibi için çok kötü bir seçenek olur X3 Pro.

Evet doğru zaten herkes kendi fikrini beyan etsin dediği için öyle dedim en son hangisi kafasına yatıyorsa onu alır zaten.
 
Kamerası kötü diyenler var. Örneğin işlemci çok hızlı şarjı çabuk biter diyenlerde var. Isınma olur diyenlerde var. Bir de şu anki telefonum 220 gr ağır telefondan bıktım.

Hocam işlemcisi güçlü diye şarjı hızlı bitmez. Bildiğim kadariyla 860 verimli bir yonga seti bu yüzden dediğiniz sıkıntı çıkmaz ama ekranı ve kamerası sizin için eksi.
Hala A52 ve Note 10 Pro arasındayım. Gönlüm Note 10 diyor mantığım a52.

Hocam A52 uzun süre güncelleme alacak ve yazılımı çok daha iyi. Eğer kılıfla kullanacaksanız A52, kılıfsiz kullanacaksınız arkasının cam olduğu için Note 10 Pro.
İki cihazda sizi üzmez zaten merak etmeyin.
 
Hocam kamera olarak küçük bir fark var.

500 mAh daha fazla ve kutusundaki hızlı şarj daha yüksek.

1000 TL'ye bence değmez. O kadar arttirirsaniz çok daha iyi seçenekler var.
Şimdi A52 aldık diyelim 4100 beyaz modeli. Şarj aleti alacağız 25w, kılıf alacağız, tamperli cam alacağız. Fiyat gelmesin A72 ayarına. Bu nedenle note 10 beni cezbediyor aksesuarda iyi. 33w şarj.
 
Merhabalar. Oppo Reno derken hangi modelinden bahsettiniz acaba? 1 yıla yakın süredir Oppo Reno 4 Lite kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim.
 
Merhabalar. Oppo Reno derken hangi modelinden bahsettiniz acaba? 1 yıla yakın süredir Oppo Reno 4 Lite kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Hocam merhaba aslına bakarsanız direk ortaya bıraktım, çünkü 4 ve 5 hakkında detaylı incelemem olmadı. Hangisi iyiyse arkadaşlar söyler dedim. Hatta Opponun orta üst segment her telefonu olur tavsiye olarak. Reklamlardan mı bilmiyorum ama oppoya sıcak bakıyorum fakat performansta biraz geri kalıyor sanırım. Ben oyun oynamadığım için kamera ve günlük kullanım örneğin; sesin karşıya güzel gitmesi. İnternette sayfa açarken kasmaması, NFC ile akbil doldurma, 3.5mm kulaklık çıkışı, geniş açı ve toplu çekimler için güzel bir fotoğraf kamerası gibi başlıca özellikler arıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı