Günlük kullanım için laptop tavsiyesi

Artık uzatmayı kesin. Azıcık okuyun yahu. Adamın imzasında zaten 1650ti Abra notebook var. Alacak olsa ek olarak belirtirdi ki niye aynı modelden bir daha alsın? Konuyu arkadaşı için açıyor olsa dahi derdi Abra model önermeyin diye, malum tecrübesi var öneriye ihtiyacı yok. Hala cevap yazılıyor. Yahu okuyun azıcık şu konuyu çıldırıcam. 😖😫😩

Hocam oyun oynamayacaksanız önerdiğim Swift'lere bakın yeter bitsin şu konu. Ben şahsen Swift 3 kullanıyorum aşırı memnunum medyaüstü konusunda. Kasası da çok sağlam.
 
Artık uzatmayı kesin. Azıcık okuyun yahu. Adamın imzasında zaten 1650 Ti Abra notebook var. Alacak olsa ek olarak belirtirdi ki niye aynı modelden bir daha alsın? Konuyu arkadaşı için açıyor olsa dahi derdi Abra model önermeyin diye, malum tecrübesi var öneriye ihtiyacı yok. Hala cevap yazılıyor. Yahu okuyun azıcık şu konuyu çıldıracağım. 😖😫😩

Çok doğru hocam. Bir öğretmen ablam için alıyorum günlük kullanacak ekstraya ihtiyacımız yok. Bu derece bütçe sebebi ömürlük olsun diye.
 
Çok doğru hocam. Bir öğretmen ablam için alıyorum günlük kullanacak ekstraya ihtiyacımız yok. Bu derece bütçe sebebi ömürlük olsun diye.
O zaman D16 ya da Swift 5 alın hocam.


Ben olsam bunu alırdım. Cihaz iyi. Medyaüstü olarak harika. 14" olduğu için taşıması çok kolay (numpadi yok). Paneli çok iyi. İşlemcisi güncel ve bu işler için güçlü, uzun pil ömürlü.

Evet, konuyu Abra v16.6 nasıldır diye değiştirelim.
 

Geri
Yukarı