Günlük kullanım için replika 15 Pro Max alınır mı?

Şu an Samsung S23 ultra, A22 (orta fiyat bandı), Xiaomi 13c ve note 10 pro kullanıyorum, denemek için almak istemiştim, 13 bin TL gibi bir fiyata zaten böyle insanlardan korunma amacı ile 2. Hattımı kullanıyorum dolandırılmamak için Note 10 Pro'da kamera açılmama, galeri açılmama, cleaner açmama sorunları yaşıyor, ona ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Replika cihazların SAR değeri yüksek ve bu ciddi anlamda sağlık açısından zararlı. Ayrıca telefon hava atmak amacıyla kullanılan bir alet de değil

Replika ve çakma 15 Pro Max benzeri telefonları alırsak sar değeri vb. Sorun çıkartır mı günlük kullanıma hocam?
Bence replika teşefona para vermek yerine belli markaların giriş seviye telefonlarını kullanman daha mantıklı olur. Bahsettiğin telefonlar Çin'de fason olarak, belli maliyetlerden kısılarak (özellikle SAR değerleri) yapılıyor ve ne garantisi var ne de performansları yeterli.

Tabii telefonu görüntü olarak düşünüyorsan ve önceliğin buysa bilemem ama 5-10 bin TL arasında bir bütçeyi şahsen o telefonlara ayırmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı