Günlük kullanım için telefon önerisi

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
3, 5 yıldır ASUS ZenFone 5 ZE620kl kullanmaktayım, kendi pervasız kullanımım yüzünden ömrünün sonuna geldi gibi bir şey telefon. Kullanım olarak yeterli bulduğum, bozmadan önce ana kamerasını da sevdiğim bir telefon. Tasarım olarak zaten çokça zarif buluyorum ama daha fazla götürmeyecek gibi. Fiyatlarda da önümüzdeki 1 yıl içerisinde olumlu bir gelişme olmayacağı için şimdiden bir satın alım gerçekleştireyim diyorum.
Piyasayı şu an hiç bilmediğim için direkt bir fiyat sınırı koymuyorum ancak:
  • Uzun yıllar götürebilecek,
  • Göze hoş, güzel tasarımlı,
  • Tatmin edecek kameraya sahip (profesyonel bir şey değil ama göze hitap edebilecek fotoğraflar),
  • Yoğun WhatsApp, Spotify kullanımını kaldıracak,
Bir telefon aramaktayım. Oyun oynamayı planlamıyorum, dediğim gibi müzik, mesajlaşma gibi temel ihtiyaçlarımı karşılamalı ve zarif bir tasarımı olması önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A52s bakabilirsin.
Merhaba, A52s kafama yattı çoğunlukla. Tek emin olmak istediğim şey kullanım olarak dediğim şekilde uzun (4 yıl) kullanımı kaldırabilir mi? Birkaç yüz lira daha fazla vermem durumunda s20fe var ama güncel olandan yana tercihte bulunmam daha mı mantıklı olur işlemci gücündense? Gerçekten aklımda ikinci bir düşünce olsun istemiyorum. 2019'da çıkan iPhone 11'e 15 bin lira vermeyi gerçekten istemiyorum sırf stabilliğiyle ün salan bir markanın ürünü olduğu için. Hak ediyorsa bilemem.
 
Son düzenleme:
Aralarından daha iyi ve mantıklı olanıysa S21'i düşünürüm. Diğer ürünlerin artışı onu da yukarı ittirmeden.
A52s şu an fiyat olarak alınabilir olmaktan çıktı. S20 FE daha manıtklı. S20 FE ile arasında 500 TL var. İki model de fiyat olarak mantıksız. S21 düşünmez misin? 10.600 TL.

@BERWAR ayrıca 10.600₺ fiyatıyla nerede bulunmakta? Hb üzerinde 11b ₺'ye görebildim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı