Günlük kullanım için VA mı yoksa IPS panel mi ?

Arkadaşın attığı monitör senin işini gayet görecektir. 75 Hz olması da ara sıra girdiğin oyunlarda yine seni tatmin edecektir.

Bu model aklımda VA panel alacaksam eğer fakat IPS alıcam gibi duruyor rekabetçi oyunlar için almıyorum arada sırada oynıyacağım o tür oyunları

Bu monitör fiyatı ve özellikleri bakımından benim de ilgimi çekmekte. Kasası da hoş duruyor. Kullandığım laptop'un ekranı IPS bir panele sahip. Acaba aralarında fark olur mu renk bakımından, IPS mi alsam kararsız kaldım.

144 Hz gereksiz şuanda benim için ekran kartım zaten 1050 Ti ve çoğunlukla singleplayer oyunlarda vakit geçireceğim nadiren rekabetçi oyunlarda takılacağım bu yüzden düşünmüyorum

Benim laptopum da IPS panel fakat şuan VA panelden yazıyorum. Renk açısından büyük bir fark yok, fakat VA ile TN panel arasında ciddi fark var. Ayrıca siyah ortam ve kontrast açısından VA paneller daha başarılı. Tepki süresi IPS paneli bozuyor ve fiyatları da yüksek. Ben oyun oynuyorsanız kesinlikle VA panel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…