Şu zamanlar günlük tutuyorum. Ama daha çok duygularımı belirttiğim ve soru sorduğum bir şey günlük. İşte gelip arkadaşımla AVM'ye gittik gibi değil. Okul olsun dershanede olsun hep bununla dalga geçiyorlar. Sizden şunu demenizi beklemiyorum: Takma kafana. Demenizi beklemiyorum. Sizce dalga geçmeleri mantıklı mı?
İnternet üzerinden şifreli elektronik günlük yazabilirsin, herkesin ulaşabileceği bir deftere yazmaktan daha güvenli, herkesin bilmesine de gerek kalmaz böylelikle.
Bence mantıksız herkesin bir hobisi vardır benim bildiğim bu da bir hobi. Üstelik bence 5 10 yıl sonra bakınca vay be bugün bu olmuş diye nostalji yaşamak insanı duygulandırıyor.
Şu zamanlar günlük tutuyorum. Ama daha çok duygularımı belirttiğim ve soru sorduğum bir şey günlük. İşte gelip arkadaşımla AVM'ye gittik gibi değil. Okul olsun dershanede olsun hep bununla dalga geçiyorlar. Sizden şunu demenizi beklemiyorum: Takma kafana. Demenizi beklemiyorum. Sizce dalga geçmeleri mantıklı mı?
Hocam herkese göre değişebilir. Bu aralar ben de çok sıkılıyorum, daralıyorum. Hatta günlük yazmaya başlamak bile istedim ama hem vaktim yoktu. Hem de devam edebileceğimden şüpheliydim. Ama bence dalga geçilebilecek bir durum bile değil. Hadi diyelim boşver falan diyebilirler ama dalga geçmek ayrı bir boyut. Bence mantıklı birşey değil.
İnternet üzerinden şifreli elektronik günlük yazabilirsin, herkesin ulaşabileceği bir deftere yazmaktan daha güvenli, herkesin bilmesine de gerek kalmaz böylelikle.
Çağımız gençleri sosyal medyanın onlardan aldığı özgüveni başkalarının karakter özellikleri ve hayallerine saldırarak kapatma peşinde. Günlük tutmak utanılacak bir şey değil. Ben günlük tutmuyorum, kompozisyon yazıyorum. İki cümleyi bir araya getiremeyen insanlar sırf senin yaşıtın diye üzerinde söz sahibi olmuyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazmanın ne olduğunu biraz daha büyüyüp geçmişi okuyunca anlıyorsun. Devam et.