Günlük ve oyun kullanımı için klavye önerisi

SekiroSDT

Hectopat
Daha fazla  
Blue switch tarzı aşırı yüksek bir ses istemiyorum. %75 olması önemli veya TKL sanırım ikisi de aynı. bilgim yok 4000TL civarı bütçem var .aklımda bu model model var önerir misiniz ?oyun ve günlük kullanım karışık olarak kullanacağım.

VGN V87 bütçenin altında bir ürün. Günlük ve oyun için çok ideal. Tok sesli klavye den hoşlanıyorsan direkt alabilirsin. Şarj'ı çok iyi gidiyor. 1500 TL cebinde kalır.

Blue switch tarzı aşırı yüksek bir ses istemiyorum. %75 olması önemli veya TKL sanırım ikisi de aynı. bilgim yok 4000TL civarı bütçem var .aklımda bu model model var önerir misiniz ?oyun ve günlük kullanım karışık olarak kullanacağım.
Hocam sitede sorun olduğu için attığın linktekini göremedim, aynı ürünü laptopcom tr üzerinden atabilirsen iyi olur. Benim önerebileceklerim bunlar.

Hocam sitede sorun olduğu için attığın linktekini göremedim, aynı ürünü laptopcom tr üzerinden atabilirsen iyi olur. Benim önerebileceklerim bunlar.

Benim aklımda ki model buydu hocam baktım biraz VGN V87 modeline biraz gözüm ısındı keycapsleri biraz sade olması benim için daha iyi olur masa düzenime göre o teşekkürler. AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye

Alabiliyorsan Pro modelini al.

Farkını bilmiyorum ama keycapsleri hiç hoşuma gitmedi ekstra keycaps masrafına girmek istemyiorum hocam.

Benim aklımda ki model buydu hocam baktım biraz VGN V87 modeline biraz gözüm ısındı keycapsleri biraz sade olması benim için daha iyi olur masa düzenime göre o teşekkürler.
VGN V87 gayet güzel model ama soket olarak outemu kullanması biraz kötü oldu, o bütçe için aslında normal ama uzun süreli kullanımda giriş seviyesi bir soket olduğu için ne olur bilemiyorum. Zorunda kalmadıkça swichleri fazla tak çıkar yapmayın derim.

Benim aklımda ki model buydu hocam baktım biraz VGN V87 modeline biraz gözüm ısındı keycapsleri biraz sade olması benim için daha iyi olur masa düzenime göre o teşekkürler. AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye

Farkını bilmiyorum ama keycapsleri hiç hoşuma gitmedi ekstra keycaps masrafına girmek istemyiorum hocam.
Özellik olarak pek fark yok diye biliyorum. Bir tık daha tok sesi Pro modelin ama düz bir renk modeli olsa tercih edilirdi.

VGN V87 gayet güzel model ama soket olarak Outemu kullanması biraz kötü oldu, o bütçe için aslında normal ama uzun süreli kullanımda giriş seviyesi bir soket olduğu için ne olur bilemiyorum. Zorunda kalmadıkça swichleri fazla tak çıkar yapmayın derim.

Switchleri hayatta ellemem ya zaten evden gideceğim için yılda 3-4 ay anca bilgisayar başında olacağım benim attığım model hakkında yorumunuz nedir hocam bilginiz var mıAKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye RGB'siz kullanacağım zaten.

Switchleri hayatta ellemem ya zaten evden gideceğim için yılda 3-4 ay anca bilgisayar başında olacağım benim attığım model hakkında yorumunuz nedir hocam bilginiz var mıAKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye RGB'siz kullanacağım zaten.
Güzel modeldir hocam. Pil kapasitesi artık rakiplerinin biraz altında kalıyor, bir de yanlış hatırlamıyorsam hızlı şarj desteği yoktu ama ışıkları kapalı kullanacaksanız baya uzun süre götürür zaten sizi. Gece yatmadan önce de şarja takınca sabaha fullenmese de çoğunluğu dolmuş olur, bir de şarjdeyken de kullanabilirsiniz yani o konuda çok sorun olmaz. Sadece bilgin olsun diye bahsettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı