Günümüzde Apple iPhone 13 alır mıydınız?

Bende IOS'un 2 haftalık heves olduğunu düşünüyorum.

Kişiye göre değişir hocam. İlk iOS cihazımı 9-10 yaşlarımda almıştım iPhone 6S idi 15'ime girdim 16'ıma gireceğim hala iOS cihaz kullanıyorum bana hiç 2 haftalık bir heves gelmedi .

Bana da iOS hep böyle muhafazakar anne baba gibi hissettiriyor.

Sıfır ve ikinci el anlamam. Normalde 12 pro max alacaktım ancak bulamadığım için 13 almaya karar verdim. Günlük kullanımda fazlasıyla yeter de artan bir telefon.

Bazıları Android'in 120 Hz'inin IPhone'un 60 Hz'ine eşit olduğunu, iPhone yazılımı iyi olduğu için 60 Hz'in yeterli olduğunu söyleyenler vardı.

60 Hz IPad'im var,10. Nesil, arkadaşımın s9FE si var ve bir deneyeyim dedim aradaki 30Hz bile oldukça fark ediliyor

Hocalar, peki, bu olay doğru mu? 60 Hz Android telefonlar kasıyormuş. Mesela, S24'te 60 Hz'e çekersen yavaşlarmış, akıcı olmazmış. Ama iPhone 60 Hz olduğu halde yavaşlamıyormuş, donmuyormuş, akıcıymış, 120 Hz hissi veriyormuş. Vesaire, falan, doğru mu?

O zaman S24 alırsın. 5 bin lira daha fazla ödeyerek 120HZ ekran ve daha yeni bir çipe sahip olursun, üstelik yapay zeka özellikleri 60 bin liralık iPhone'dan daha iyi çalışıyor.

120Hz i 60'a çekmenin bir manası yok gibi, dediğin şey eski Android'lerde olabilir fakat yenilerde olduğunu zannetmiyorum ama Apple daha iyidir bir tık.

O zaman S24 alırsın. 5 bin lira daha fazla ödeyerek 120Hz ekran ve daha yeni bir çipe sahip olursun, üstelik yapay zeka özellikleri 60 bin liralık IPhone'dan daha iyi çalışıyor.

Alsın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…