Günümüzde Apple iPhone 13 alır mıydınız?

İlk başta heves oluyor ama daha sonradan alışınca pek değişemiyor insan bende Android tarafına kaymayı çok düşündüm ama hala aradığımı bulamıyorum zorunluluktan ikinci bir Android'im var ama iOS her zaman daha rahat geliyor.

Bana da iOS hep böyle muhafazakar anne baba gibi hissettiriyor.

Sıfır ve ikinci el anlamam. Normalde 12 pro max alacaktım ancak bulamadığım için 13 almaya karar verdim. Günlük kullanımda fazlasıyla yeter de artan bir telefon.

Bazıları Android'in 120 Hz'inin IPhone'un 60 Hz'ine eşit olduğunu, iPhone yazılımı iyi olduğu için 60 Hz'in yeterli olduğunu söyleyenler vardı.

60 Hz IPad'im var,10. Nesil, arkadaşımın s9FE si var ve bir deneyeyim dedim aradaki 30Hz bile oldukça fark ediliyor

Vallahi öyle monitörü 60 Hz'den 75'e çekince bile yağ gibi geliyor.

Düşük Hz'den artış yaşayınca böyle oluyor zaten. 144 Hz'den örnek veriyorum 154 hze geçince farkı hissetmek zor mesela 60 Hz her halukarda düşük ve yetersiz bir Hz.

Hocalar, peki, bu olay doğru mu? 60 Hz Android telefonlar kasıyormuş. Mesela, S24'te 60 Hz'e çekersen yavaşlarmış, akıcı olmazmış. Ama iPhone 60 Hz olduğu halde yavaşlamıyormuş, donmuyormuş, akıcıymış, 120 Hz hissi veriyormuş. Vesaire, falan, doğru mu?

Hocalar, peki, bu olay doğru mu? 60 Hz Android telefonlar kasıyormuş. Mesela, S24'te 60 Hz'e çekersen yavaşlarmış, akıcı olmazmış. Ama iPhone 60 Hz olduğu halde yavaşlamıyormuş, donmuyormuş, akıcıymış, 120 Hz hissi veriyormuş. Vesaire, falan, doğru mu?

120Hz i 60'a çekmenin bir manası yok gibi, dediğin şey eski Android'lerde olabilir fakat yenilerde olduğunu zannetmiyorum ama Apple daha iyidir bir tık.

O zaman S24 alırsın. 5 bin lira daha fazla ödeyerek 120Hz ekran ve daha yeni bir çipe sahip olursun, üstelik yapay zeka özellikleri 60 bin liralık IPhone'dan daha iyi çalışıyor.

Alsın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı