Günümüzde Apple iPhone 13 alır mıydınız?

Bana da iOS hep böyle muhafazakar anne baba gibi hissettiriyor.

Evet hocam kısıtlamları öyle hissettiryor ama benim özellikle mobil tarafta o kısıtlamlara takılan ihtiyaçlarım olmadığı ve kullanımı da daha kolay olduğu için bırakamıyorum Android'e geçince arayüz bir garip geliyor.

İlk başta heves oluyor ama daha sonradan alışınca pek değişemiyor insan bende Android tarafına kaymayı çok düşündüm ama hala aradığımı bulamıyorum zorunluluktan ikinci bir Android'im var ama iOS her zaman daha rahat geliyor.
Android tarafında bu zamana kadar hangi cihazları kullandınız merak ettim çok ve aradığınız şey nedir tam olarak bulamadınız

Ben almam diyorum direkt. Telefonum ne kadar süre götürecek beni, merak ediyorum.
Örneğin, 28’i çıktı aldım, bir sonraki yıl 29’u çıktı, öncekini satıp üstüne ekleyip bunu aldım. Fuzuli yani gereksiz geliyor bana.
Neden her yeni model çıktığında almak zorundasın ki? ben iPhone 13 kullanıyorum yetiyor mu yetiyor. Ben iş yapıyorum diyorsan o farklı.

Hocalar, peki, bu olay doğru mu? 60 Hz Android telefonlar kasıyormuş. Mesela, S24'te 60 Hz'e çekersen yavaşlarmış, akıcı olmazmış. Ama iPhone 60 Hz olduğu halde yavaşlamıyormuş, donmuyormuş, akıcıymış, 120 Hz hissi veriyormuş. Vesaire, falan, doğru mu?

Telefonun yüksek limiti 120 olduğu için 120'den 60'a çekince kasıyor gibi görünmesi doğaldır bu durumda Android iOS farkı yok zaten IPhone'lerin ekranının da ana üreticisi ya da üreticilerinden biri de Samsung, sadece animasyon konusunda karşılaştırılabilir o da biraz kişisel zevk en azından orta-üst seviye cihazlar için böyle diyebiliriz ama giriş seviye bir cihazda mesela oyun oynarsanız ya da ekran kalitesinden dolayı 120Hz de olsa kasar ya da kötü görünür bizzat deneyimledim bu durumu.

Neden her yeni model çıktığında almak zorundasın ki? ben iPhone 13 kullanıyorum yetiyor mu yetiyor. Ben iş yapıyorum diyorsan o farklı.
Her yeni model çıktığında alan birisi değilim, İPhone 11 kullanmaktayım. Örnek verdim, almam dedim. Bana gereksiz geliyor böyle şeyler.

Hocalar, peki, bu olay doğru mu? 60 Hz Android telefonlar kasıyormuş. Mesela, S24'te 60 Hz'e çekersen yavaşlarmış, akıcı olmazmış. Ama iPhone 60 Hz olduğu halde yavaşlamıyormuş, donmuyormuş, akıcıymış, 120 Hz hissi veriyormuş. Vesaire, falan, doğru mu?

Bu olay ne kadar doğru bilmiyorum. Android'de 60Hz kasıyor ancak IPhone'da kasmıyor bilemiyorum. Bana göre 60Hz yeterli, rahatsız olacağım bir durum yok. Rahatsız olacağım durum, yüksek Hz bir telefondan, düşük Hz telefona geçmek olurdu muhtemelen. Onun dışında IPhone'un, 120 Hz gibi hissettirdiğini sanmıyorum.

Her yeni model çıktığında alan birisi değilim, iPhone 11 kullanmaktayım. Örnek verdim, almam dedim. Bana gereksiz geliyor böyle şeyler.

Önceliğim olmasa da param olsa 16 Pro Max alırdım. Her yıl değiştirir miyim, hayır. En azından önemli bir değişiklik olmadığını varsayarsak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı